۱۳۹۱ دی ۱۲, سه‌شنبه

نان هات داگ

چند وقت پیش عکس این نونهای خوشگل را توی pinterest پیدا کردم. کلی گشتم تا سایت اصلی رو پیدا کردم و تصمیم گرفتم یه روزی درستش کنم که امروز بالاخره درستش کردم اسمش هم نون هاپولیه یعنی من بهش میگم.
برای درست کردن نون از هر دستور نونی که دوست دارید میتونید استفاده کنید من با دستور خمیر پیتزایی که قبلا درست کرده بودم این نونها را پختم. برای همین مواد لازم را نمی نویسم میتونید توی لینک خمیر پیتزا با دستگاه نان پز برید و خمیر را از روی دستور اون درست کنید.
بعد از اینکه خمیر آماده شد و از دستگاه بیرون آوردید حسابی ورزش بدید تا تمام هوای داخل آن خارج بشه و بعد چونه گیری کنید. با این مقدار مواد حدود 10 عدد نون درست میشه، بعد از اینکه چونه گیری کردید یک دستمال آشپزخانه را خیس کنید و روی چونه ها بکشید و بگذارید  به مدت 10 دقیقه استراحت کند.

بعد از 10 دقیقه چونه ها را به شکل بیضی در بیارید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و با یک چاقو مثل تصویر برش بدید که شکل گوشهای سگ پیدا بشه؛ من سر گوشهاش را کمی برش زدم ولی میتونید بگذارید گوشهاش دراز باشه فکر کنم قشنگتر میشه، به مدت 1 ساعت بگذارید تا خمیرها حجمش دو برابر بشه و بعد با زیتون سیاه براش چشم و دماغ بگذارید.

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت یا 205 درجه سانتیگراد روشن کنید و به مدت 10 دقیقه نونها را بپزید.

لینک دستور  

۱۴ نظر:

  1. خدای ی ی ی من اینها بی نهایت زیبا شدند :))
    سالومه جون ، کارهات واقعا زیباست ، اینو جدی میگم ، من عاشق این هاپوها و اون شیرینی زرورق شکلاتی شدم
    مشخصه که خیلی حوصله و دقت به خرج میدی
    مرسی ، مرسی

    پاسخ دادنحذف
  2. وای‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی خدا چقدر ناز شدن و خوردنی . دستت درد نکنه سالومه جون .

    پاسخ دادنحذف
  3. عزیـــــزم خیلی ناز و خوردنی اند منم خیلی وقته دلم می خواسته اینا رو درست کنم و هنوز فرصت نکرده ام مخصوصا چون بامداد عاشق هات داگه و اولین باری که عکسش و نشونش دادم ازم خواست براش درست کنم ولی تا حالا نشده :)
    دستت درد نکنه ***
    راستی منم با گیلدا موافقم کارات خیلی قشنگن <3

    پاسخ دادنحذف
  4. سالومه جون خیلی با نمکند.... مخصوصا که یکیشون اخمالو شده و اون یکی مظلوم و ....

    دستت درد نکنه.پسر کوچولو منم عاشق اینجور چیزهاست...

    خوشحال می شم به آشپزخونه منم بیایی

    من لینکت می کنم.

    منوبا اسم دنیای شیرین آشپزی با شف نگین لینک کن لطفا

    پاسخ دادنحذف
  5. خیلی باحال شده دستت درد نکنه

    پاسخ دادنحذف
  6. راستش منم خیلیییییییییی وقته اینا رو دیدم و میخوام درست کنم..ولی فرصت نمیشه...خیلی شیک در آوردی سالومه جون..عالی

    پاسخ دادنحذف
  7. Salam,Kheile zarifo ghashang shodeh ,fekr konam agar be jaye cheshm o dahan yek shomareh geer barash bezary (dial)shabihe telefon mishe..... kheli Aleeeee. ,mamnoon Golam

    پاسخ دادنحذف
  8. Hey there! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be ok.
    I'm definitely enjoying your blog and look forward to new updates.


    Feel free to visit my webpage: sfeminizuje.stargard.pl

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. Thanks a lot. I have a active page in facebook but not in twitter. My page is " Saloomeh s kitchen & you can finde me there

      حذف

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...