موس شکلاتی با ترکیب گلابی و چیپس گلابی یک دسر خیلی ساده و شیک و مناسب برای این فصل
مواد لازم جهت 6 لیوان دسر :
گلابی پوست گرفته و مکعبی خورد شده 2 عدد
آب سیب 1 پیمانه
آب لیمو ترش 1 ق غ
شکلات سیاه 70% تیکه شده 150 گرم
کره 1/4 پیمانه ؛ 4 ق غ
خامه 35 % 1 و 1/2 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر 1/4 پیمانه
طرز تهیه چیپس گلابی :
برای چیپس گلابی اول باید یه شربت درست کنید که گلابی ها رو به اون آغشته کنید؛ برای اینکار داخل ظرفی 1/3 پیمانه شکر و 1/3 پیمانه اب را بگذارید به جوش بیاد و بعد از جوش بگذارید روی شعله ملایم به مدت 2-3 دقیقه ریزجوش بزنه؛ بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک بشه.
2 گلابی را با پوست و با کمک رنده طولی برش خیلی ریز بزنید و دو طرفش رو آغشته به شربت کنید و روی کاغذ مخصوص شیرینی پزی بچینید و داخل ماکروفر به مدت 3-4 دقیقه با قدرت بالا بپزید تا زمانیکه گلابیها طلایی بشه ولی هر 30 ثانیه یکبار چک کنید که نسوزه ؛ برحسب میزان قدرت انواع ماکروفر ممکنه زمان خشک شدن گلابی بیشتر طول بکشه.
میتونید داخل فرهم گلابیها رو بخشکونید؛ فر را روی دمای 325 درجه فارنهایت یا 165 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. با یک برس گلابیها رو به شربت آغشته کنید و یک ردیف روی کاغذ بچینید و هر طرف گلابی رو بین 15-20 دقیقه بپزید یعنی کلا یکساعت ممکنه طول بکشه و بعد بگذارید داخل فر خاموش بمونه تا خشک بشه.
طرز تهیه موس شکلات با گلابی :
ابتدا داخل شیرجوش گلابیهای خوردشده رو به همراه آب سیب و آب لیمو بریزید و روی شعله ملایم به مدت 5 تا 6 دقیقه بپزید تا کمی نرم بشه و بگذارید خنک بشه ؛ حتما از آب سیب بیرنگ استفاده کنید.
به روش بن ماری کره و شکلاتها رو آب کنید؛ شکلات خورد شده رو به همراه کره داخل ظرف پیرکس یا استیل بریزید روی سر کتری جوش با حرارت ملایم گذاشته تا آب بشه.
خامه را با همزن بزنید تا به مرحله سافت پیک برسه و خامه فرم گرفته درست بشه
در ظرفی زرده تخم مرغ و شکر رو با کمک همزن بزنید تا مخلوط رنگش رو از دست بده و کمرنگتر بشه ؛ اگر در مرحله قبلی از خامه فرم گرفته آماده استفاده میکنید دقت کنید شکر کمتری به زرده بزنید که دسر خیلی شیرین نشه یا میتونید شکلات تلخ تر و با درصد کاکائوی بیشتری انتخاب کنید.
مخلوط زرده و شکر را با شکلات آب شده مخلوط کنید.
خامه زده شده را به آرامی به مخلوط شکلات اضافه کنید.
داخل ظرفهای دسر ابتدا گلابیهای پخته شده رو بریزید و روی سر گلابیها موس شکلاتی رو بریزید ؛ دسر آماده هست میتونید روش رو با سلفون بپوشونید و یکساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک بشه و زمان سرو با چیپس گلابی سرو کنید.
منبع : ترجمه از کتاب
سالومه جون اون گلابی ها رو خیلی گوگولی کار کردی
پاسخحذفYomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
مرسی گیلدا جون ؛ خودم هم خیلی خوشم اومد چون اصلا میوه خشک دوست ندارم ولی گلابی خشک طعم فوق العاده خوبی داشت.
حذف