شکلش مثل پیتزا میمونه ولی نیست،یه غذای پر کالریه که حتی میتونه یک وعده ناهار باشه. از دو قسمت تشکیل شده پوره سیب زمینی و میگو ترکیب فوق العاده ای میشه من حقیقتا خیلی از پوره سیب زمینی استقبال نمیکنم ولی با میگو ترکیب خوبی بود و خوشم اومد امیدوارم شما هم خوشتون بیاد.
غذای راحت و بی دردسری هست.
مواد لازم :
- سیب زمینی نیم کیلوگرم
- کره 50 گرم
- شیر نیم پیمانه
- میگوی پاک شده 200 گرم
- فلفل دلمه ای رنگی 1 عدد رویهم
- تخم مرغ 1 عدد بزرگ
- آرد سوخاری 30 گرم
- پنیر پیتزا 100 گرم
- نمک و فلفل
- روغن جهت سرخ کردن
سیب زمینی را پوست بگیرید و چند تیکه کنید و در یک قابلمه با کمی نمک آبپز کنید تا کاملا پخته شود.سپس سیب زمینیها رو ابکش کنید و داخل ظرفی بریزید و کره را چند قسمت کنید و تا سیب زمینی داغ هست به ان اضافه کنید و سپس شیر را و با گوشت کوب کاملا نرم کرده تا به حالت پوره دربیاد سپس فلفل میزنیم میتونید بچشید اگه نمکش کافی نبود اضافه کنید.
سیب زمینی پوره شده را در ظرف مخصوص فر بطور یکنواخت پهن کنید من تو این ظرف آلومینیم یکبار مصرفها ریختم که دیگه دردسر شستن هم نداره ( خدا پدر مادر ماشین ظرفشویی را بیامرزه) زوره به خدا از ظرف شستن متنفرم.
آخه نمیدونید یه شیرینی یا کیک درست کردن 2-3 برابر یه غذا ظرف کثیف میکنه اونم چه ظرفهایی ؟ تو ماشین جا نمیشن و باید همه را با دست بشوری. :))
خوب حالا میریم سراغ میگوها که قبلا پاکشون کردیم و شستیم و خشک کردیم.
تو یه کاسه تخم مرغ را بشکنید نمک و فلفل را اضافه کرده و با چنگال خوب بزنید.
میگوها را تک تک داخل تخم مرغ بزنید بعد با آرد سوخاری پوشش بدید تا کلیه میگوها سوخاری شوند و بعد در یک تابه کمی روغن بریزید و حدود 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
سپس میگوهای سوخاری شده را روی پوره میچینیم و فلفل دلمه ایهای رنگی خرد شده را روی میگوها میپاشیم و پنیر پیتزا را یکنواخت روی ظرف پخش میکنیم.
من زیاد میونه ای با پنیر پیتزا ندارم چون معده را اذیت میکنه و خیلی کمتر از مقدار رسپی ریختم و یه مقدار پنیر پارمزان و چدار هم اضافه کردم ولی فکر نکنم به 50 گرم هم رسید. ولی شما میتونید طبق رسپی پنیر بریزید.
ظرف را داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه میگذاریم تا سطحش برشته و طلایی بشه.
و یه نکته بگم باید داخل همین ظرف سرو بشه.
0 نظرات:
ارسال یک نظر