بازم یه ماهی خوشمزه دیگه. این یکی محشرتره نسبت به سالمون قبلی.
مواد لازم :
- فیله ماهی سالمون
- روغن زیتون 2 ق غ
- آب لیمو ترش تازه 1 ق غ
- سیر 1 حبه
- نمک و فلفل قرمز
مواد مورد نیاز برای سس لیمو:
- شیر یک پیمانه
- نشاسته ی ذرت 2 ق غ
- کره 30 گرم
- روغن 2 ق غ
- قرص عصاره مرغ یک دوم قرص
- سیر یک حبه
- پوست لیموی رنده شده یک دوم ق چ
- زعفران دم کرده یک ق چ
- نمک و فلفل قرمز
ابتدا فیله های ماهی را شسته، و به همراه آب لیمو ترش و سیر و روغن زیتون و نمک و فلفل مزه دار کنید و ماهی را به مدت یکساعت داخل مواد بگذارید بماند.
و بعد داخل تابه گریل، سرخش کنید. کار با گریل را هم قبلا گفتم ولی دوباره یه توضیح میدم. تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ داغ شود برای امتحان کردن میتونید چند قطره آب داخل گریل بریزید اگه خیلی سریع قطره ها بالا پایین پریدند یعنی آماده است.حالا فیله ها را داخل گریل بگذارید نیازی به روغن نیست. حدود 4 دقیقه برای هر طرف کافیست تا روی ماهی گریل شود و خط بیندازد و بعد طرف دیگر را گریل کنید.
برای درست کردن سس ابتدا کره را به همراه روغن، کمی حرارت بدید تا نرم بشه، سپس نشاسته ی ذرت را داخل شیر سرد حل کنید و عصاره مرغ را اضافه کنید و تمام مواد را به کره اضافه کنید.
سیر له شده،پوست لیمو،زعفران دم کرده،نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و سس را هم بزنید تا زمانیکه بجوشد.و بگذارید یه ربع روی حرارت کم باشه تا سس آماده بشه و در آخر کمی شوید تازه خرد کرده روی سس و ماهی بریزید و سرو کنید.
0 نظرات:
ارسال یک نظر