رویال آیسینگ که به کرم رویال هم معروفه؛ برای تزئین انواع کوکیها بکار میره و میشه باهاش روی بیسکویتها را نقاشی کرد.روشهای مختلفی برای درست کردنش هست با پودر مرنگ یا سفیده تخم مرغ و پودر قند. درست کردنش خیلی راحته فقط باید چند نکته راجبش بگم :
- ترجیحا با پودر مرنگ درستش کنید البته اگه گیرتون بیاد چون ایران گیر نمیاد مگر اینکه اینترنتی سفارش بدید. کیفیت این رویال آیسینگ خیلی بهتر از اونی میشه که با سفیده تخم مرغ درست میشه.
- این کرم خیلی سریع در مجاورت هوا خشک میشه. پس بعد از درست کردنش بلافاصله داخل کیسه زیپ کیپ بریزید.
- هر دفعه برای رنگ کردنش با خلال دندون به آن رنگ بزنید و مخلوطش کنید. و برای اینکه محتوی داخل ظرف خشک نشه میتونید یه دستمال آشپزخونه را خیس کنید و روی ظرف بگذارید.
- هر چه پودر قندتون نرم تر باشه کیفیت کرم بالاتره و زبری نداره. حتما پودر قند را چندبار آسیاب کنید.اگر هم آماده میگرید که نیازی به اینکار نیست.
- در زمان درست کردن کرم پودر قند را کم کم اضافه کنید و هر دفعه بعد از اضافه کردن بگذارید حدود 1 دقیقه مواد با هم مخلوط شوند.
- بعد از اینکه کوکی را با رویال آیسینگ تزئین کردید چون سریع خشک میشه نیازی به نگهداری داخل یخچال نیست.
- مواد لازم :
- سفیده تخم مرغ 1 عدد
- پودر قند سه چهارم لیوان
- وانیل 1 ق چ
- پودر تارتار یک چهارم ق چ
سفیده تخم مرغ را با وانیل و کرم تارتار مخلوط کنید و با درجه متوسط همزن بزنید تا تخم مرغ کف کنه در همین حد کافیه،بعد از اون باید پودر قند را کم کم اضافه کنید. این قسمت یه کم صبور باشید. من توی دستور نوشتم سه چهارم لیوان ولی فکر کنم با کمتر از اون من کرم را درست کردم. زمانی کرم اماده است که اگر با چاقو وسطش خط بکشید فاصله بوجود بیاد و خیلی سریع دو لبه بهم نرسه اگر هم یه شکاف بوجود بیاد یعنی زیادی سفت شده و میتونید با چند قطره آب شُل ترش کنید.
زمانیکه خواستید بیسکویت را تزئین کنید دستتون میاد که سفته یا زیادی شُل، یعنی از روی شکل پذیریش میتونید تشخیص بدید و اگه سفت بود چند قطره آب و اگه شل بود یه کم پودر قند اضافه کنید. یکبار امتحان کنید دستتون میاد من چی میگم.
0 نظرات:
ارسال یک نظر