۱۳۹۰ اسفند ۱۵, دوشنبه

سوپ استرکسیاتلا " Stracciatella "

اسمش یه کم سخته به معنی از هم پاشیده، یه سوپ ایتالیائیه که در واقع همون " egg-drop soup " که هر 100 گرم این سوپ 202 کیلو کالری ارزش غذایی داره و زمان پختش نیم ساعت هست.
مواد لازم :
تخم مرغ                     2 عدد
قرص عصاره مرغ         2 عدد
آب                           4 پیمانه
پودر پنیر پارمزان         20 گرم
جعفری                      50 گرم
پودر جوزهندی            یک دوم ق غ
اورگانو                     یک چهارم ق غ
نمک و فلفل قرمز          به میزان لازم
من تمام مواد را نصف کردم به همین دلیله که توی عکسها مقدار مواد کمتر از مواد لازم ذکر شده هست.
در ظرفی تخم مرغها و پودر پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید. داخل قابلمه آب را جوش بیارید و قرصهای مرغ را اضافه کنید و اجازه بدید تا در آب حل شود. بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط تخم مرغ و پنیر را به صورت نخی به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست بشه؛ دوباره قابلمه را روی حرارت بگذارید.
مواد را هم بزنید تا تخم مرغها به صورت رشته های باریک بشه. در آخر جعفری خرد شده،جوزهندی،اورگانو،نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا سوپ جا بیفته؛سپس سوپ را در ظرف بریزید و سرو کنید.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...