چای ماسالا، در واقع یه نوع چایی هندیه که با شیر و ادویه درست میشه و فوق العاده خوش طعمه. منم تا قبل از اینکه درستش کنم فکر میکردم قابل خوردن نیست و این مقدار ادویه زیاده ولی وقتی خوردم دیدم فوق العاده بود.
مواد لازم :
شونصد کیلو ادویه
- شیر 1 فنجان
- چوب دارچین 1 عدد
- میخک 3 عدد
- هل 4 عدد
- زنجبیل تازه یک تیکه
- چای خشک 2 ق چ
- عسل یا شکر قهوه ای 1 ق چ
با این مقدار مواد میتونید یک و نیم فنجان چایی درست کنید. شیر را داخل قوری بریزید و روی شعله کم حرارت دهید. سپس دارچین و میخک و هل و زنجبیل پوست کنده را اضافه کنید. و اجازه دهید در حدود ده دقیقه حرارت ببینه و به جوش بیاد.
عسل و چای سیاه را به محتوای قوری اضافه کنید و اجازه بدید در حدود 5 دقیقه دم بکشه.
سپس مواد را از صافی رد کنید و داخل فنجان بریزید و داغ نوش جان کنید.
0 نظرات:
ارسال یک نظر