۱۳۹۳ مهر ۲۹, سه‌شنبه

باترکریم شکلاتی


باترکریم شکلاتی یا Chocolate Buttercream Frosting

مواد لازم :
کره نرم                          227 گرم
خاکه قند                          450 گرم 
پودر کاکائو                      60 گرم ( پودر کاکائو تلخ) دقت کنید شیرین نباشه
نمک                              1/2 ق چ
وانیل مایع                       1/2 ق غ
هوی کرم یا شیرپرچرب     1/4 پیمانه ( شیر با چربی 3.5%)

ابتدا پودر کاکائو و خاکه قند رو دوبار جداگانه الک کنید تا اگه توده ای هست یا بهم چسبیده ؛ باز بشه. 


کره را چند ساعت زودتر بگذارید در دمای محیط تا کاملا نرم نرم بشه و به همراه وانیل به مدت 3 دقیقه با همزن بزنید و بعد پودر کاکائو را با الک روی مخلوط کره اضافه کنید؛اول با لیسک مخلوط کره بکنید ؛ در غیر اینصورت به محض روشن شدن همزن تمام پودر کاکائوها دود میشه تو هوا و بعد که مخلوط شد نمک را هم اضافه کنید و همزن را روشن کنید و یک دقیقه بزنید.
همزن را خاموش کنید 
پودر شکر یا خاکه قند را اضافه کنید؛ هر بار یک پیمانه و با همزن خاموش مخلوط مواد کنید و وقتی تمام خاکه قند مصرف شد؛ شیر یا هوی کرم را اضافه کنید.
اگر شیر میریزید همه شیر را اول نریزید چون غلظت شیر از هوی کرم کمتره و ممکنه باترکریم زیادی شل بشه. بعد از اضافه کردن همه مواد همزن را روشن کنید و با سرعت کم بزنید و 2 دقیقه آخر سرعت همزن را زیاد کنید.
اگر همزن با سر پدال هم ندارید با همزن دستی این مراحل آخر را انجام بدید.
این باترکریم برای فراستینگ روی کیک و تزئین کیک بسیار کاربردیه و طعم بی نظیری داره.
با باترکریم درست شده میتونید بین دو لایه و روی یک کیک شکلاتی گرد 8 اینچی را تزئین کنید.

۵ نظر:

  1. سلام دوست عزیز...از دیدن سایت جامع و عالیه شما لذت بردم
    این پست هم محشر بود و آب دهان من راه افتاده
    میخواستم اگه دوست دارید تبادل لینک کنیم
    من رو با عنوان آشپز هنرمند لینک کنید
    من شما رو با افتخار لینک کردم
    http://chefartist.ir/

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نظر لسفته الهام جان ؛ فقط من نتونستم وارد سایتت بشم و لینک بدم آدرس درسته و تو گوگل هم سرچ میکنم پیدات میکنه ولی به سایتت وصل نمیشه میدونی مشکل چیه ؟

      حذف
    2. سالومه جان سایت یه مشکلی داشت که حل شد

      حذف
  2. سلام سالومه جان ممنون از دستورات خوبتون ...
    من این باترکریم رو درست کردم ولی نمیدونم چرا با اینکه پودر قند رو ریز الک کرده بودم ولی انگار شکر ریخته باشم توش اینقدر زبره! باید خیلی زیاد بزنم تا پودر قند حل بشه؟؟ آخه بی اندازن باترکریم سفت بود و حتی همزن هم نمیتونست همش بزنه! ولی طعمش خیلی خوب بود ممنون ازتون . ������

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. کره باید خیلی خیلی نرم باشه تا پودر قند داخلش حل بشه و باید کم کم بریزی پودر قند را تا فرصت جذب شدن پیدا کنه اینکه همزن نتونسته هم بزنه نشون میده کره کمی سفت بوده

      حذف

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...