الان
فصل سیب تازه است هوا هم داره کم کم سرد میشه پس یه کیک دارچینی با کشمش و
با طعم سیب بدنتون رو گرم میکنه ؛ این کیک بافت فشرده خیلی خیلی کیکی داره
:)) ؛ خیلی خوشمزه هست البته برای کساییکه طعم دارچین و کشمش رو دوست
دارند.
برای درست کردن این کیک اول نیاز به پوره سیب داریم که باید جداگانه درست کنید که میتونید توضیحات کامل درباره اینکه چه نوع سیبی و چه رنگی بخرید و طرز تهیه سس سیب همون پوره سیب را در لینک زیر ببینید :
طرز تهیه پوره سیب
مواد لازم :
آرد سفید 2 پیمانه یا 260 گرم
بیکینگ پودر 2 ق چ
دارچین 1 ق چ
نمک 1/2 ق چ
جوز هندی 1/4 ق چ
کره نرم 1/2 پیمانه یا 113 گرم
شکر قهوه ای 1 پیمانه یا 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پوره سیب 1 پیمانه
کشمش سیاه 1 پیمانه
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت روشن کنید.
کف قالب مستطیل لوف 23*13 سانتیمتر را چرب کنید و روش کاغذ مخصوص شیرینی پزی بندازید.
کشمش ریز و بی هسته انتخاب کنید.
آرد + نمک + جوز + دارچین + بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
کره که یکساعت زودتر در دمای محیط بوده و نرم نرم شده را با شکر قهوه ای داخل کاسه همزن ریخته و 2 دقیقه بزنید.
کره اگه نرم نباشه با شکر خوب مخلوط نمیشه و دقت کنید شکر قهوه ای توده های سفت شده نداشته باشه قبلش تو دستتون نرمش کنید.
بعد تخم مرغها را دونه دونه اضافه کنید و هربار مدت 1 دقیقه هم بزنید.
پوره یا سس سیب را اضافه کنید و بعد مواد خشک را آرام آرام افزوده و در آخر کشمش و فقط 30 ثانیه مواد را مخلوط کنید.
مایه را داخل قالب بریزید و به مدت یکساعت و ده دقیقه بپزید و بعد از پخت بگذارید کیک به مدت 10 دقیقه داخل قالب بمونه و بعد به رک سیمی منتقل کنید تا خنک بشه.
نکته اخر اینکه شکر قهوه ای طعم کاراملی خاص خودش رو داره و اگر جایگزینش شکر سفید استفاده کنید کیک این طعم رو نمیگیره.
طرز تهیه پوره سیب
مواد لازم :
آرد سفید 2 پیمانه یا 260 گرم
بیکینگ پودر 2 ق چ
دارچین 1 ق چ
نمک 1/2 ق چ
جوز هندی 1/4 ق چ
کره نرم 1/2 پیمانه یا 113 گرم
شکر قهوه ای 1 پیمانه یا 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پوره سیب 1 پیمانه
کشمش سیاه 1 پیمانه
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت روشن کنید.
کف قالب مستطیل لوف 23*13 سانتیمتر را چرب کنید و روش کاغذ مخصوص شیرینی پزی بندازید.
کشمش ریز و بی هسته انتخاب کنید.
آرد + نمک + جوز + دارچین + بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
کره که یکساعت زودتر در دمای محیط بوده و نرم نرم شده را با شکر قهوه ای داخل کاسه همزن ریخته و 2 دقیقه بزنید.
کره اگه نرم نباشه با شکر خوب مخلوط نمیشه و دقت کنید شکر قهوه ای توده های سفت شده نداشته باشه قبلش تو دستتون نرمش کنید.
بعد تخم مرغها را دونه دونه اضافه کنید و هربار مدت 1 دقیقه هم بزنید.
پوره یا سس سیب را اضافه کنید و بعد مواد خشک را آرام آرام افزوده و در آخر کشمش و فقط 30 ثانیه مواد را مخلوط کنید.
مایه را داخل قالب بریزید و به مدت یکساعت و ده دقیقه بپزید و بعد از پخت بگذارید کیک به مدت 10 دقیقه داخل قالب بمونه و بعد به رک سیمی منتقل کنید تا خنک بشه.
نکته اخر اینکه شکر قهوه ای طعم کاراملی خاص خودش رو داره و اگر جایگزینش شکر سفید استفاده کنید کیک این طعم رو نمیگیره.
به به عالی شده سالومه جون
پاسخحذفمن برای دوتا پستتون یه جا نظر میزارم ببخشید
اطلاعات در مورد سیبها عالی بود واقعا ممنون ...این همه تنوع در سیبها هست و ما بیخبر :)))
این نون هم باید عالی باشه بافتش که اینطور نشون نشون میده فکر می کنم این نونها معروف هستن به quick bread که توشون از خمیر مایه استفاده نمیشه و معمولا توی قالب لوف پخته میشن
شادی جان منم تا اینجا نیمده بودم نمیدونستم هربار هم یه مدل سیب میخریدم :))) این نون اصلا نباید نون باشه چون مزه شیرینی و کیک داره ولی خوشمزس
حذفیه سوال: اگه آرد "سلف رایزینگ" رو جایگزین آرد + بیکینگ پودر + نمک کنیم، فکر میکنید جواب میده، یا باید امتحان کنم تا بفهمم؟
پاسخحذففکر کنم بشه ولی تو یه چیزی شک دارم مقدار نمکش چون هر پیمانه آرد سلف ریزینگ 1/2 ق چ نمک داره اینجا 2 پیمانه آرد داریم و نمک بیشتر میشه ؟ باید امتجان کرد .
حذفhttp://www.ghashoghchangal.com/2013/11/self-rising.html اینو ببینید.