۱۳۹۱ تیر ۸, پنجشنبه

کیک تن ماهی و میگو

کیک تن ماهی یکی از کیکهای غذائیه که مثل سالاد الویه بعنوان پیش غذا سرو میشه. درست کردنش خیلی ساده ست و درست مثله یه کیک میشه تزئینش کرد.
مواد لازم :
  • سیب زمینی                          8 عدد ( 1300 گرم )
  • کره                                   160 گرم
  • پاپریکا                               1 ق چ
  • آب لیموترش                         یک سوم پیمانه
  • کنسرو تن ماهی                     یک عدد
  • سس مایونز                          160 گرم ( یک پیمانه )
  • پیازچه خردشده                     یک ساقه
  • جعفری خردشده                    1 ق غ
  • زیتون سیاه خردشده                8 عدد
  • تخم مرغ آبپز و ورقه ای شده     4 عدد
  • میگو پاک و آبپز شده              250 گرم  

   تخم مرغها را به همراه سیب زمینی آبپز کنید و بگذارید خنک شود. سپس آنها را رنده کنید ولی 2 عدد از تخم مرغها برای تزئین نگهدارید. میگوها را داخل آبجوش به همراه کمی سرکه به مدت 4 دقیقه آبپز کنید.

سیب زمینی های رنده شده را به همراه کره و پاپریکا و نمک و فلفل و آب لیمو پوره کنید. مقدار لیموترش را کم کم اضافه کنید چون بعضی از لیموترشها خیلی ترش هستند برای همین کم کم بچشید که پوره خیلی ترش نداشته باشید. اگر از فلفل سفید استفاده کنید رنگ سیب زمینی روشن تر میشه و همینطور اگه میخواهید رنگ سیب زمینی سفیدتر باشه میتونید پاپریکا را حذف کنید. چون همینطور که تو عکسها میبینید رنگ پوره کمی خردلی میشه ولی پاپریکا طعم خوبی به پوره میده.

تن ماهی را 20 دقیقه داخل آب بجوشانید،سپس داخل آبکش پلاستیکی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود و با چنگال کمی آن را خُرد کنید.داخل ظرف دیگری نصف پیمانه از سس مایونز را با تن ماهی مخلوط کنید.سپس پیازچه، جعفری خردشده و 4 عدد از زیتونها را به همراه 2 عدد از تخم مرغها که رنده کرده اید همه را به مخلوط تن ماهی و مایونز اضافه کنید.



میگوهای آبپز شده را نیز جداگانه با مابقی مایونز و زیتون خردشده مخلوط کنید. حالا 3 تا ظرف داریم شامل پوره سیب زمینی، مخلوط تن ماهی و مخلوط میگو.
قالب گردی را انتخاب کنید و کف و دیواره های آن را چرب کنید. میتونید از قالب کمربندی هم استفاده کنید.

در ردیف اول نیمی از پوره سیب زمینی را بریزید، مخلوط تن ماهی را روی آن بریزید، سپس مخلوط میگو را بریزید و مابقی پوره را روی میگوها بریزید و یکی از تخم مرغهای باقیمانده را در ردیف آخر و روی پوره بچینید و بگذارید کمی خنک بشه.

کیک را روی ظرف مورد نظر برگردانید و با کمی از پوره که کنار گذاشته اید دورتا دور کیک را شکوفه بزنید و با برشهای تخم مرغ و زیتون خرد شده و فلفل دلمه ای قرمز نگینی خرد شده تزئین و سرو کنید.


۴ نظر:

  1. خیلی عالیه.
    ممنون

    آپممممممممممممم

    تبادل لینکم مایل بودی بگو گلم.

    پاسخحذف
  2. ممنون عزیزم لینک وبلاگتو گذاشتم

    پاسخحذف
  3. واقعا عالی بود.دست گلت درد نکنه..با عکسی هایی که گذاشتید خیلی خیلی عالیه..من واقعا عاشق هنرهای شما هستم..

    پاسخحذف

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...