۱۳۹۰ بهمن ۷, جمعه

سالاد سزار "Caesar salad"

سالاد سزار "Caesar_salad " با رسپیهای مختلفی درست میشه ولی رسپیه اورجینال با کاهو،نان تست که دوباره پخته بشه یا همون "Crouton" و پنیر پارمزان درست میشه و ترجیحا با کاهوی برگدار نه کاهو پیچ ولی من کاهو بغیر از کاهو پیچ پیدا نکردم. بیشتر توی ظاهر و قیافش تاثیر داره نه مزه، شما میتونید کاهو پیچ را درشت خرد کنید.
مواد لازم :
  • کاهو                     10 برگ
  • زرده تخم مرغ          2 عدد
  • سس خردل              2 ق چ
  • آب لیموترش تازه     6 ق غ
  • روغن زیتون           یک و نیم پیمانه
  • پنیر پارمزان           50 گرم
  • خامه                      2 ق غ
  • سیر                      3 حبه درشت
  • نان تست                2 عدد
  • روغن زیتون          3 ق غ
  • پودر سیر              1 ق غ
  • فلفل سیاه
توی رسپی دو بار نوشتم روغن زیتون، اشتباه نشده مقدار کمتر را برای نان تست استفاده می کنیم. اول میریم سراغ نان سیر
اول نان تستها را به صورت مکعبهای کوچیک خرد میکنیم بعد داخل یه ظرف پودر سیر را با 3 ق غ روغن زیتون مخلوط کنید و نانها را به مواد آغشته کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملا برشته شوند و به اصطلاح کرانچی شوند.
حالا میریم سراغ سس سالاد که داخلش زرده تخم مرغ خام داره که به علت احتمال وجود باکتری سالمونلا اصلا به خانمهای باردار و شیرده مصرف این سالاد توصیه نمیشه. و برای اینکه باکتری را از بین ببریم میتونید روی بخار آبجوش به مدت 5-6 دقیقه زرده ها را با همزن همزده و بعد با سیر مخلوط کنید.
سیر را رنده کرده و با زرده تخم مرغ داخل مخلوط کن میزنیم تا رنگ تخم مرغ روشن شود.خردل، آبلیمو ترش تازه،روغن زیتون را با تخم مرغها مخلوط میکنیم و در آخر پنیر پارمزان را اضافه می کنیم.
کاهوها را درشت خرد کرده و با سس کاملا مخلوط میکنیم و داخل ظرف سرو میریزیم و نانهای سیر را روی آنها ریخته و در آخر 2 ق غ پنیر پارمزان را روی سالاد ریخته.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...