۱۳۹۰ دی ۲۳, جمعه

املت ژامبون

اینم یه صبحانه خوشمزه؛ یه املت ساده میدونم روزهای عادی کسی وقت نداره صبحانه مفصل بخوره یا درست کنه حداقل سعی کنید روزهای تعطیل یه صبحانه عالی درست کنید.
مواد لازم :
  • تخم مرغ                                 3 عدد
  • نمک و فلفل                             به مقدار لازم
  • شیر                                      4/1 پیمانه (40 میلی لیتر)
  • پیازنازک حلقه شده                  1 عدد
  • ژامبون خرد شده                     100 گرم یا 2 برگ
  • گوجه فرنگی حلقه شده              1 عدد
  • پنیر پامسان رنده شده               4/1 پیمانه (30 گرم)
  • برگ ریحان خردشده               1 قاشق سوپخوری
  • کره                                    1 قاشق سوپخوری (16 گرم)

اول تخم مرغها را در ظرف شکسته و با ویسک همزده و نمک و فلفل را اضافه کرده و به تدریج شیر را اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد کاملا یکدست شود.
در تابه ای جداگانه پیاز و ژامبون را در کره تفت داده میتونید از کره کوچیک رامک که در سایز 20 گرمی هست استفاده کنید. در این قسمت میتونید کدو ریز خرد شده (100 گرم ) و یک عدد فلفل دلمه ای نارنجی حلقه شده داخل کره تفت دهید البته اگر دوست دارید و بعد مخلوط تخم مرغ را روی آن ریخته و به آرامی هم می زنیم.
زمانی که تخم مرغها تقریبا سفت شد؛ گوجه فرنگی حلقه شده و ریحان خردشده را اضافه کرده؛ اگر ریحان تازه ندارید میتونید از خشک شده آن استفاده کنید و سپس پنیر پارمسان را ریخته و درب تابه را میگذاریم تا املت کاملا پخته و پنیر آب شود.
سپس از روی حرارت برداشته و به دلخواه برش دهید.

۴ نظر:

  1. من اینو درست کردم،مهمونم داشتم،آبروداری شد،دستت درد نکنه...

    پاسخحذف
  2. خوشحالم که تونستم یه کمکی کرده باشم.بازم کلی غذای آسون و بی دردسر گذاشتم فکر کنم بدرد بخوره

    پاسخحذف
  3. آره دیدم،مرسی،ممنون که به درخواست userهات اهمیت می دی...

    پاسخحذف

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...