۱۳۹۰ بهمن ۱۰, دوشنبه

تست کاپ گوشت با سس سفید

رسپیه این فنجونهای خوشگل را از آشپز بزرگ طیبه یاد گرفتم. درست کردنش ساده و راحته، البته اگه تست کاپ میگو را درست کرده باشید چون قسمت سخت کار درست کردن کاپها با نون تسته که اینبار میتونید غیر از مدل قبلی در تست کاپ میگو با قالب گرد نان تست را قالب بزنید اگر هم قالب سایز نان تست ندارید با یه کاسه، در قندون ... بالاخره یه چیزی تو خونه پیدا میکنید قالب بزنید.
کاپهای برش زده را به مدت 10 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
مواد داخل کاپها گوشت چرخکرده و سس بشامل می باشد.  
مقدار مواد را نمی نویسم چون بستگی داره چند تا تست کاپ بخواهید درست کنید. من حدود 200 گرم گوشت چرخکرده درست کردم به اینصورت که پیاز را سرخ کنید، گوشت را داخلش ریخته کمی تفت دهید و ادویه ها را که شامل ( زردچوبه،دارچین،فلفل،پودر سیر،پاپریکا،کمی زنجبیل) اضافه کرده رب گوجه زده و در آخر نمک و کمی آبلیمو بزنید.
به هیچوجه به مایه گوشت گوجه یا آب اضافه نکنید مایه باید سفت باشه، حالا گوشتها را داخل کاپها ریخته و روی آنها را بشامل بریزید و در آخر کمی پنیر چدار روی هر تست کاپ بریزید و دوباره به مدت 15 دقیقه فقط در حدی که پنیرها آب شود داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...