۱۳۹۰ دی ۳۰, جمعه

کوکی مارمالادی

این کوکی در واقع اضافه ی خمیر کوکی آبنباتیه و پیشنهاد میکنم کساییکه مربا خیلی دوست دارند بیسکویتشون را این مدلی درست کنند عاشقش میشید چون مربا باعث میشه بافت کوکی نرم بشه.
پس خمیر را طبق دستور کوکی آبنباتی درست کنید. و با قالبهای دلخواهتان قالب بزنید
 و بعد از اینکه کوکی اماده شد به پشت کوکی مارمالاد را بمالید و کوکی دیگر را روی آن بگذارید سعی کنید از مارمالاد ترش مزه استفاده کنید که با شیرینی کوکی طعم خوبی بهتون بده.
اگه بلافاصله بعد از اینکه مارمالاد را به کوکی زدید اون را میل کنید اون نرمی را حس نمی کنید و کوکی ترده چون دو تا کوکی را روی هم گذاشته اید 1 ساعت صبر کنید تا کمی مارمالاد به خوردش بره و نرمتر بشه.
نوش جان

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...