شکر رنگی برای تزئین کوکی و بیسکویتها خیلی بدرد میخوره که متاسفانه کمتر در لوازم قنادی فروشی گیر میاد و فقط شاید بتونید اینترنتی سفارش بدید ولی اگه بدونید درست کردنش چقدر راحته، در عرض کمتر از 10 دقیقه آماده میشه، خودتون دست بکار میشید.
مواد لازم :
- شکر
- رنگ خوراکی
- کیسه پلاستیک
اصولا به ازای هر 100 گرم شکر (نصف لیوان)، 20 قطره رنگ خوراکی استفاده میشود. ترجیحا از رنگ خوراکی مایع استفاده کنید و اگر رنگ پودری دارید، اول رنگ را در چند قطره گلاب یا آب حل کنید تا رقیق شود.
برای اینکه راحت تر و سریعتر کار را انجام بدید، شکر را داخل کیسه پلاستیک بریزید و رنگ را به آن اضافه کنید و آن را با دست مخلوط کنید چون شکرها داخل پلاستیکه مخلوط کردنش با دست خیلی راحته و بعد از اینکه به رنگ دلخواهتون رسیدید شکر را داخل بشقاب بریزید و حدود یکساعت در جای خشک و خنک قرار دهید. بعد از آن میبینید شکر حالت قلمبه یا توده ای شده، با دست آنها را از هم باز کنید و در کیسه های زیپ کیپ برای مصرف نگهداری کنید.
لازم بذکر است که اصولا همه تا اسم رنگ خوراکی میاد عقب نشینی میکنند و ترس از بیماری و ..... ولی باید بگم قرار نیست این شکرها را داخل چایی تون شیرین کنید بلکه برای تزئین کوکی بکار میره و روی هر کوکی فقط چند ذره شکر ریخته میشه پس خیالتون راحت باشه. با خوردن یه کوکی با شکر رنگی کسی خدای نکرده مریض نمیشه.
من حدود 30 گرم برای هر رنگ شکر استفاده کردم که حالا حالاها میتونم باهاش کوکیهامو تزئین کنم.
0 نظرات:
ارسال یک نظر