این غذا شاید یکی از ساده ترین دستورهای آشپزی به نظر برسه ولی بیشتر هدفم این بود که کاربرد گریل شیاردار را ببینید.در ضمن زمان پختش بسیار کمه و ساده و بی دردسر تهیه میشه.
مواد لازم :
- سینه مرغ بی استخوان و پوست یک عدد
- روغن ذرت 2 ق غ ( یا زیتون)
- رنده ی پوست لیموترش 2 عدد
- آب لیمو 4 ق غ
- گشنیز تازه خرد شده 2 ق غ
- دانه فلفل سیاه آسیاب شده
- روغن ذرت اضافی برای چرب کردن روی مرغها
- مایونز 4 ق غ
- فلفل قرمز بدون تخم و ریز شده 1 عدد (یا پودر فلفل قرمز)
- رنده ی پوست لیموترش 1 عدد
- آب لیمو 2 ق چ
- نمک و فلفل
سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را از عرض با چاقو ببرید و به دو قسمت تقسیم کنید.در واقع 4 تیکه مرغ داریم.با بیفتک کوب کمی گوشتها را بکوبید تا ضخامت همه قسمتهای گوشت مرغ یکی بشه، خیلی نیاز نیست مرغها را نازک کنید. برای رنده کردن پوست لیمو فقط قسمت زرد لیمو را رنده کنید و قسمت سفید را نیازی نداریم چون باعث تلخی مرغ میشه.مواد را با هم مخلوط کنید و به همراه مرغها داخل کیسه زیپ کیپ بریزید و بگذارید به مدت 1-2 ساعت داخل یخچال تا مرغها مزه دار بشه.
برای درست کردن سس، تمام مواد را مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید و بگذارید داخل یخچال تا زمان سرو غذا.
قبل از پخت وقتی مرغها را از داخل مایه درآوردید، آنها را کاملا با دستمال خشک کنید.
گریل را بدون هیچ گونه روغنی،برای 2-3 دقیقه روی دمای متوسط بگذارید تا گرم بشه. برای اینکه داغی سطح گریل را امتحان کنید، چند قطره آب خنک روی گریل بریزید؛ اگر آب درجا بالا و پایین پرید و بخار شد یعنی گریل به اندازه کافی گرم شده ولی اگر آب به آرامی حباب زد و بخار شد،گریل هنوز آماده نیست و بین 30 ثانیه تا 1 دقیقه دیگه زمان لازمه تا گریل داغ بشه.
حالا شیارهای گریل را با کمی روغن چرب کنید و مرغها را اریب کنار هم روی گریل بچینید.اصلا نباید روی گریل روغن بریزید مثل بقیه تابه ها چون تمام روغن میپاشه بیرون و مرغ به جای پخته شدن زودتر میسوزه.
مرغها را تا قبل از اینکه بخواهید برگردونید حرکت ندید در غیر اینصورت، خطوط گریل روی آنها مشخص نمیشه. برای 3-4 دقیقه بگذارید تا مرغها گریل بشه. لبه ی یکی از قطعات مرغ را بگیرید و به آرامی بلندش کنید اگه دیدید به ظرف نچسبید یعنی آماده ی برگرداندن است.اما اه مرغ به سختی جدا شد بهترِ حدود یک دقیقه دیگه هم صبر کنید و بعد برش گردونید و مجددا برای 3-4 دقیقه دیگه بگذارید تا گریل بشه.
برای اینکه از مغز پخت شدن مرغ مطمئن بشید، میتونید با یه خلال دندون سوراخ کنید اگه رنگش صورتی بود بهتره بگذارید کمی دیگه بپزه.
0 نظرات:
ارسال یک نظر