این کیک به کیک 3 دقیقه ای نیز معروفه. درست کردنش خیلی ساده هست طعم خوبی هم داره و رنگ قهوه ای روشن تری نسبت به کاپ کیک شکلاتی داره. اون کیک رنگ قهوه ای تیره متمایل به سیاه داره و بافت مرطوب وخیس ولی این کیک رنگ روشن تر داره و بافتش خیس نیست.
مواد لازم :
- تخم مرغ 6 عدد
- شکر 250 گرم
- آرد 200 گرم
- کاکائو 4 ق غ
- بیکینگ پودر 3 ق چ
- شیر سرد یک دوم پیمانه (125 میلی لیتر)
- روغن مایع سه چهارم پیمانه ( 180 میلی لیتر)
- وانیل یک هشتم ق چ
فر را با درجه 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.
آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر را 3 بار الک کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. ابتدا به مدت 1 دقیقه با دور کند همزن و سپس 3 دقیقه با دور تند بزنید تا مایع صاف و یکدستی بدست بیاد.
بعد مواد را داخل قالب 23 سانتی گرد که چرب کرده اید یا کاغذ روغنی انداخته اید، بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید. من تو دو تا قالب 18 سانتی پختم. بعد از اینکه کیک پخت آن را با قالب وارونه روی رک فلزی برگردونید که اینکار کمک میکنه پف کیک نخوابه. بعد از اینکه کیک سرد شد، قالب را بردارید و کاغذ روغنی را جدا کنید.
میتونید روی کیک را با گاناش و اطرافش را با شکلات خردشده تزئین کنید.
و اما تزئین اصلی این کیک ..... در پست بعدی
اسمشو کیک زنبوری باید گذاشت یا کیک شکلاتی با تزیین زنبور!!! :)))
پاسخحذفاین کیک شکلاتیه تنهاست. تو پست بعدی میتونی کیک زنبوری را ببینید که اسمش ویز ویزواِ
حذف