ترافل انواع و اقسام داره اینم یه نوعشه که با باقیمونده گاناشهای کیک زنبوری درست کردم. برای درست کردنش میتونید اول گاناش با شکلات تیره درست کنید و بگذارید داخل یخچال که سرد بشه ولی در حدی که بتونید توی دستتون فرمش بدید و به شکل گلوله در بیارید.
من چون یکروز داخل یخچال گذاشته بودم گاناش سفت شده بود برای همین گذاشتم چند ساعت بیرون یخچال تا به دمای محیط برسه و کمی نرم بشه. بعد به اندازه یه قاشق چایخوری از گاناش بردارید و تو دستتون گلوله کنید و داخل بادام یا پسته و گردوی خرد شده بغلطونید و داخل کپسولها بچینید.
0 نظرات:
ارسال یک نظر