این غذا یه نوع شیشلیکه که داخل فر درست میشه و خیلی لذیذه و اگه میخواهید ظاهر خوبی داشته باشه گوشتی را انتخاب کنید که استخوانهای دنده هاش زیاد خرد نشده باشه که کمی استخوان دیده بشه این گوشتی که من گرفتم همش 2 سانت استخوان داشت و اون ظاهر شکیل را پیدا نکرد.
مواد لازم :
- گوشت راسته گوسفند با استخوان دنده حدود 700 گرم
- سس خردل 2 ق غ
- سرکه بالزامیک 1 ق غ
- آرد سوخاری ساده بدون ادویه یک سوم پیمانه
- روغن زیتون 3 ق غ
- نمک و فلفل سیاه
- رزماری یا ترخون یک چهارم ق چ
اول چربی و گوشت اضافی را از قسمت پائین استخوانهای راسته جدا کنید تا کمی از استخوانها دیده بشه، البته به شرطی که قصاب چیزی باقی گذاشته باشه، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و راسته را بعد از مالیدن 2 قاشق روغن زیتون کمی فلفل و نمک روی فویل داخل سینی فر در طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه بگذارید تا کمی رست بشه.
اینم عکس رزماری که برگهاش شبیه ترخون میمونه که اگه گیر نیاوردید به جاش از ترخون استفاده کنید. من برگهاشو خشک کردم هر دفعه بسته به نیاز پودر میکنم.
حالا سس قهوه ای را آماده میکنیم، رزماری،خردل و سرکه بالزامیک و کمی نمک را مخلوط میکنیم کنار میگذاریم.
در یه ظرف دیگه ای هم آرد سوخاری ساده که ادویه نداشته باشه را با یک قاشق باقی مونده روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده. با قاشق طوری مخلوط کنید که روغن کاملا جذب آرد سوخاری بشه.
گوشت را از فر دربیارید و اول سس قهوه ای را روش ببمالید و سپس ترکیب آرد سوخاری را روی سس بریزید و با پشت چنگال روی سطح گوشت فشار میدیم و دوباره سینی را داخل فر میگذاریم ولی اینبار دمای فر را کم کرده روی 100 درجه گذاشته و حالا بسته به اینکه گوشت را در چه حد پخته دوست داریم سه انتخاب داریم :
- Rare ( خون دار) مدت 5 دقیقه
- Rare-Medium ( نیم پز) مدت 10 دقیقه
- Well Done ( کاملا مغز پخت) مدت 20 دقیقه
بعد از اینکه گوشت را از فر در آوردید از بین استخوانها برشهای مرتبی بزنید و هر قطعه استخوان را به همراه تیکه گوشت متصل به آن جدا کنید و به همراه سبزیجات پخته یا پوره سیب زمینی میل کنید.
0 نظرات:
ارسال یک نظر