زرورقهای شکلاتی یا "Chocolate Transfer Sheet" ورقه هایی با طرحهای مختلفی هستند اصولا در شیتهای 25 سانتیمتری و از آنها میتونیم برای تزئین شکلات ،کیک و کاپ کیک ... استفاده کنیم و طرح روی ورق را به شکلات منتقل کنیم.
برای تزئین بیسکویت با این ورقها میتونید از رسپیه کوکی کاکائویی یا بیسکویت ساده یا هر رسپی دیگه ای که دوست دارید بیسکویتتون را آماده کنید حتی میتونید از بیسکویتهای ساده تو بازار مثل ساقه طلایی استفاده کنید.
بسته به اینکه زرورقتون چه رنگیه شکلات سفید یا شیری،سیاه
را آب کنید و با قاشق روی بیسکویت بمالید. من چون زرورقی که داشتم طرح آن
سفید بود شکلات سیاه را آب کردم برای آب کردن شکلات میتونید رسپیه تهیه شکلات را اول بخونید.
اول ببینید طرحتون روی بیسکویت گرد بیشتر خودشو نشون میده یا مربع، مستطیل و طبق اون بیسکویتها را قالب بزنید.فکر کنم هر ورق را حدود 3500 تومان خریدم ولی چند ماه پیش خریدم نمیدونم قیمتش الان چقدره، توی چند تا سایت که دیدم حدود 4$ دلاره.
دو طرف زرورق را با انگشت لمس کنید اون طرف که برجستگی داره باید روی بیسکویت قرار بگیره که طرحش منتقل بشه به بیسکویت و طرف نرمش رو به بالا قرار بگیره. بسته به اینکه بیسکویت را با چه قالبی درست کردید همون قالب را روی زرورق بگذارید البته قسمت نرمش چون با خودکار باید طرحش را پشت زرورق بکشید و با قیچی ببرید، سعی کنید کمی ابعاد را بزرگتر از بیسکویت بگیرید و نیازی نیست خیلی دقیق زرورق را ببرید.
کمی از شکلات تخته ای را داخل ظرف قرار بدید و بذارین داخل مکروفر به مدت 30 ثانیه با قدرت 100 درصد ( اول رسپیه شکلات را بخونید). با قاشق شکلات را روی بیسکویت ریخته و سطحش را صاف میکنیم و قسمت برجسته زرورق را روی شکلات میگذاریم و با دست کمی فشار می دهیم در این مرحله سعی کنید دونه دونه برای هر بیسکویت اینکار را کنید و تا شکلات داغ هست زرورق را روی آن بگذارید نه اینکه اول همه را شکلات بمالید بعد زرورق، تا شکلات داغ باشه و طرح منتقل بشه. اگه در حین کار شکلات سرد شد دوباره چند ثانیه داخل مکروفر گذاشته و گرمش میکنیم.
بعد بیسکویتها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم تا طرح کامل منتقل بشه. زمانی که زرورق را میخرید حواستون باشه که تمام شیت طرحش سالم باشه و از بین نرفته باشه چون در کیفیت کارتون تاثیر داره و ممکنه طرح خیلی تمیز منتقل نشه.
بعد از اینکه کوکیها را از یخچال درآوردید ورق را از روی اون جدا کنید میبینید که تمام طرح روی شکلات منتقل شده و توی عکس می بینید جاهایی از زرورق که طرح کمی خراب شده بود به خوبی به شکلات منتقل میشه پس اگه زیادی وسواس دارید خیلی خوب از زرورقتون مراقبت کنید.
حالا اگه زرورق ندارید و میخواهید بیسکویتهاتون را تزئین کنید یه روش دیگه اینه که روی شکلاتها ترافل یا اکلیل رنگی بریزید و انواع طرحها را درست کنید.
خیلی خیلی قشنگ شدن. چند وقت پیش همین طرح ها را روی ناخن هات نکشیده بودی؟ :دی به هر حال حیفه وبلاگت و مطالب جالبشه. سعی کن بیشتر معرفیش کنی. بابک
پاسخحذفخوب شما دوستان معرفیش کنید.
حذفاین نظر توسط یک سرپرست وبلاگ حذف شد.
پاسخحذفsalam kheili khosh zogh va ba salighe hasti khosh be hal atrafiyanet
پاسخحذفممنون از لطفتون. مطالب را اینجا مینویسم که همه بتونند استفاده کنند و لذت ببرند.
حذف