۱۳۹۳ فروردین ۱۰, یکشنبه

شربت سکنجبین

 
شربت سکنجبین که معرف حضور همه هست
نام اصلی سکنجبین، سرکه انگبین بوده چون در قدیم آن را از ترکیب سرکه و عسل یا سرکه و شیره درست می کردند که در مقایسه با سکنجبین های امروزی که از سرکه و شکر تهیه می شود، مغذی تر بوده است ولی همچنان به همون نام معروفه و به همراه کاهو یکی از خوراکیهای مرسوم در روز 13 بدر هم هست.
مواد لازم :
شکر                         4 پیمانه
سرکه انگور                1/2 پیمانه
نعناع تازه با شاخه         5 شاخه
آب داغ                      3 پیمانه

 
شکر و آب را داخل قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر کاملا حل بشه و زمانیکه شروع کرد به جوش زدن یعنی حبابهایی ریز درست شد باید نعناع را اضافه کرد. بهتر است نعناع یا همون شاخه های خودش باشه که عطر و بوی بهتری به شربت بده ؛ شاخه های نعناع را با نخ ببندید و داخل قابلمه بندازید بعد بگذارید حدود یک ربع بجوشه تا شربت قوام بیاد و بعد سرکه را اضافه کنید و باز بگذارید چند جوش بزنه.
نشونه قوام اومدن اینه که اگر کمی از شربت داخل یک لیوان آب بریزید و شربت در ته لیوان ته نشین بشه یعنی قوام اومده ولی اگر شربت در آب پخش شد یعنی هنوز قوام نیمده. 
اگر شربت را زودی مصرف میکنید نیازی به قوام آوردنش ندارید ولی اگر قصد دارید طولانی مدت نگهداری کنید حتما بگذارید قوام بیاد.
بعد از اینکه شربت قوام اومد بگذارید خنک بشه و بعد صاف کنید و داخل شیشه بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.


 

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...