۱۳۹۳ فروردین ۲۰, چهارشنبه

لواشک مانگو یا انبه


لواشک یک خوراکی خوشمزه و شناخته شده برای همه هست که در واقع نوعی عصاره گرفته شده از میوه ها ست که اصولا از شیره غلیظ و قوام آمده میوه هایی مثل آلوچه؛ زردآلو؛ آلو؛ قیسی و .... بدست میاد و مانند لواش آن را پهن و نازک میکنند تا خشک بشه.
تنها تفاوت این لواشک با بقیه تنها در نحوه خشک کردنش هست که به روش سنتی نیست بلکه داخل فر خشک میشه.
مواد لازم :
مانگو رسیده        4 پیمانه

مانگو را خُرد کنید و داخل بلندر یا فود پروسسر پوره کنید.
کف 2 سینی فر را کاغذ مخصوص شیرینی پزی یا سیلیکون مت بندازید و بعد پوره مانگو را داخل سینی بریزید و با قاشق یا اسپچولا به ضخامت تقریبا 3 میلیمتر صاف کنید و داخل فر با دمای 175 درجه فارنهایت یا 80 درجه سانتیگراد به مدت 3-4 ساعت بگذارید تا کامل خشک بشه زمانیکه دست میزنید روی سطح لواشک باید کاملا خشک باشه.

 



زمان پخت بستگی داره به ضخامتی که داخل سینی پهنش کردید.

بعد از پخت بگذارید کمی خنک بشه بعد کاغذ روغنی یا همون واکس پیپر روی آن بگذارید و برش گردونید و کاغذ مخصوص شیرینی پزی یا سیلیکون مت را ازش جدا کنید و با قیچی به صورت نوارهایی با عرض 5 سانتیمتر برش بزنید و رول کنید.
این مستطیل لواشک با دو تا مانگو درست شد.

توضیحات اضافی :
سیلیکون مت Silicone mat در واقع یک ورقه سیلیکونی هست که کار همون کاغذ مخصوص شیرینی پزی را به صورت دائمی انجام میده به رنگ قرمز در عکسها میبینید من برای درست کردن آبنبات و سوهان هم ازش استفاده میکنم چون چیزی به هیچ وجه به کفش نمی چسبه و نیازی به چرب کردن ندارید.
منظور از کاغذ روغنی = Wax paper که شفاف هست.
و کاغذ مخصوص شیرینی پزی = Parchment paper که سفید رنگ هست.


۱ نظر:

  1. Thank you for the info!
    I didn't know the difference between wax paper and parchment paper. that was so helpful for me.

    پاسخحذف

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...