۱۳۹۳ بهمن ۱۶, پنجشنبه

بیسکویت قلب شیرین



این بیسکویتها با سه طعم متفاوت وانیلی؛ کاکائویی وطعم گلاب هستند و یه گزینه مناسب برای هدیه دادن

مواد لازم :
کره       125 گرم
خاکه قند  85 گرم
تخم مرغ  1 عدد
آرد         300 گرم حدود 2 پیمانه
وانیل      1/2 ق چ
گلاب      1/2 ق چ
پودر کاکائو  2 ق غ
رنگ قرمز
قالب قلبی شکل ؛ دو عدد سایزهای 7 و 3 سانتیمتری


کره نرم را به همراه خاکه قند با کمک همزن بزنید تا مخلوط پوک و کمرنگی بشه و بعد تخم مرغ را اضافه کنید و مخلوط درست شده را سه قسمت کنید و در سه کاسه جداگانه بریزید.
به یکی از کاسه ها وانیل بزنید و به یکی رنگ قرمز و گلاب و خوب مخلوط کنید و آخری را ساده نگهدارید که بعدا بهش آرد بهمراه کاکائو بزنید.
آرد را سه قسمت کرده و در سه ظرف جدا بریزید و برای آرد کاکائویی دو ق غ از آرد بردارید و به جای اون پودرکاکائو بزنید و الک کنید.
آردها را جداگانه به مایه های وانیل و گلاب اضافه کنید و به آخرین هم آرد کاکائویی بزنید تا سه خمیر با سه رنگ متفاوت داشته باشید صورتی-سفید-کاکائویی



میتونید داخل کاسه همزن و با سر پدال اینکارو انجام بدید و هربار کاسه را بشورید و مجددا با خمیر بعدی کار کنید یا اگر Flat-bladed دارید وسیله مخصوص مخلوط کردن خمیر تارت و پای؛ با آن مواد را مخلوط کنید.

مقدار آرد بسته به فصل سال و مقدار رطوبت ممکنه کم و زیاد بشه پس یکباره همه آرد رو نریزید که خمیر خشک بشه.
این خمیر نیاز به استراحت نداره و میتونید بین دو کاغذ روغنی یا کاغذ و سلفون بازش کنید و قالب بزنید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
دو سینی فر را کاغذ مخصوص بکشید.
خمیر را باز کنید و با قالب بزرگ قالب بزنید و به سینی فر منتقل کنید و داخل سینی با قالب کوچکتر قالب بزنید و با یه چاقو لبه گرد یا اسپچولا قلب کوچک را در بیارید و جایگزین قلب کوچیک بیسکویت رنگ دیگه بذارید.
اگر قلب کوچیک را نتونستید سالم در بیارید ؛ جداگانه قالب بزنید.
بیسکویتها را به مدت 12-15 دقیقه بپزید و بعد از دقیقه 8 جهت سینی را داخل فر عوض کنید و سینی را بچرخونید.


منبع : کتاب Baking

۱۸ نظر:

  1. خخخخخ سالومه جون فکر کنم همدیگر رو تلپاتی کردیم :)))))
    خیلی گوگولی شدن

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. چه جالب من الان داشتم تو وبلاگت کامنت میذاشتم :)))) تله پاتی شدید.

      حذف
  2. چقدر ترکیب رنگ و رنگ بندیشونو دوست داشتم
    الحق که باید اسمتو خدای بیسکوییت گذاشت خیلی گوگولی و ناز شدن

    پاسخحذف
  3. خیلی خوشگلن ، دستت درد نکنه عزیزم :)

    پاسخحذف
  4. من درست کردم، خیلی خوشگل شدن و کم شیرینی
    تو اینستا براتون دایرکت میکنم
    مرسیییی :*

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جونت عزیزم ؛ آره کم شیرینه میتونی روش پودر قند بپاشی . ممنون که بهم خبر دادی

      حذف
  5. مرسی این بیسکویت ها واقعا محشرن ادم میخواد فقط نگاشون کنه

    پاسخحذف
  6. سلام
    ممنون از دستورات كاملتون ، من اين شيريني را امروز درست كردم ولي متاسفانه اكثر قلبهاي داخلي از خارجي جدا شدن و بهم نچسبيدن ، در ضمن براي درست كردن بيسكويت بهتره از حالت فر با فن استفاده كنيم يا فقط حرارت بالا و پايين ؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فر من کانوکشن نداره که از فن استفاده کنم و هوا بچرخه همیشه از پایین حرارت میده ؛ چرا بیسکویتهات از هم جدا شد ؟؟ احتمالا ضخمات خمیر وقتی بازش کردی یکسان نبوده وگرنه امکان نداره از هم جدا بشه !! کلی تعجب کردم. اگر زمانیکه قلبها رو جابجا کنی خیلی بینشون فاصله بیفته بیشتر از نیم سانت مشخصا حین پخت بهم نمیچسبه

      حذف
  7. پس براي فر كانوشكن دار زمان بايد خيلي كمتر بشه چون خودم هم حدود ١٠ دقيقه بيسكويتها را دراوردم
    نميدونم فاصله بين قلبها در حد ٢-٣ ميليمتر بود و حتي سري دوم را سعي كردم با دست بهم بچسبونم ، يكبار ديگه امتحان ميكنم ، البته قالبهام ٥ و ٣ بود ممكن اين هم تاثير داشته باشه ؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرجان جون احتمالا خمیر که درست کردی خیلی خشک بوده که فاصله بینش داشته تو دستور هم نوشتم بسته به جایی که زندگی میکنی و فصل سال مقدار آرد کم و زیاد میشه پس تا دیدی خمیر آماده شده و هنوز نرمه و به دست نمیچسبه دیگه آرد نزن زیادی بزنی حشک میشه اینبار با آرد کمتر امتحان کن کلا برای تمام بیسکویتها هیچوقت مقدار ارد رو کامل نریز. من همون دستور بیسکویتی که تو ایران درست میکردم و مثلا سیصد گرم آرد میریختم بعضی وقتها اینجا مجبورم 270 بریزم

      حذف
  8. ممنونم سالومه جان
    أرد را كمتر ريختم ولي احتمالا باز هم زياد بوده ، تجربه اول بود ، مجدد درست ميكنم و حتما خبرش را ميدهم ، سپاسگذارم از جوابهاي با حوصله تون :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. امیدوارم اینبار درست دربیاد و من کلی خوشحال بشم ، بیسکویت یه کم ظریف کاری داره که انشالا با چندبار درست کردن راه میوفتی

      حذف
  9. سلام سالومه جان
    يكبار ديگه درست كردم و اينبار خوب شد البته أرد را حدود ٢٦٠ ريختم و چون فر كانوكشن داشت ١٦٠ درجه حدود ١٠ دقيقه گذاشتم ، مجددا دستتون درد نكنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خدا رو شکر اینبار خوب شد ؛ دستت درد نکنه عزیزم دوست داشتی عکسشو برام بفرست تو فیسبوک

      حذف

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...