۱۳۹۲ دی ۲۰, جمعه

بیسکویت جعبه کادو



این بیسکویت به خاطره شکل ظاهریش مناسبه برای هدیه دادن.
برای درست کردنش نیاز به دو خمیر بیسکویت ساده و کاکائویی داریم که میتونید با هر دستوری که دارید درست کنید یا از این دستور استفاده کنید.
مواد لازم :
کره               100 گرم
شکر              100 گرم
تخم مرغ          1 عدد
آرد سفید           130 گرم
آرد سفید           115 گرم + 15 گرم پودر کاکائو

مقدار آرد را دو بار نوشتم یعنی یکبار 130 گرم آرد سفید ساده و بار دیگر 15 گرم از مقدار آرد کم کنید و جاش کاکائو اضافه کنید.
کره به دمای محیط رسیده را با شکر با همزن بزنید تا کاملا نرم و کرمی شکل بشه و بعد تخم مرغ را اضافه کنید و مایه بدست آمده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و در دو ظرف جداگانه بریزید و به یکی آرد سفید و دیگری آرد مخلوط با پودر کاکائو اضافه کنید تا خمیر لطیفی درست بشه ؛ آردها رو کم کم اضافه کنید چون ممکنه بسته به میزان رطوبت هوا مقدار آرد کمتر یا بیشتری نیاز بشه و حتما قبلش آردها رو الک کنید.
خمیرها را به شکل دیسک گرد دربیارید داخل کیسه پلاستیک حداقل به مدت یکساعت در یخچال نگهدارید.
هر دو خمیر را با وردنه باز کنید و کمی از خمیر کاکائویی را جدا نگهدارید برای پاپیون روی جعبه نیاز داریم.
خمیر ساده را به ضخامت 6 میل و خمیر کاکائویی را به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید.
خمیر ساده را از عرض 4 برش بدید یعنی 4 تا مستطیل به عرض حدود 3-4 سانتیمتر و  2 برش مستطیل هم عرض برشهای خمیر سفید از خمیر کاکائو بزنید و مابقی خمیر کاکائو را نگهدارید. فعلا 4 مستطیل سفید و دو مستطیل کاکائویی داریم که مستطیلهای برش زده را به ترتیب زیر رویهم بچینید ، یک لایه اول خمیر ساده لایه دوم کاکائو و لایه سوم خمیر ساده یعنی یک لایه کاکائو ما بین دو لایه سفید قرار میگیره با 2 لایه باقیمانده سفید و یک لایه کاکائو هم همین کار رو میکنیم. حالا دو بلوک سه لایه داریم.
هر بلوک سه لایه را به 3 قسمت برش بزنید یعنی 3 نوار 3 لایه درست کنید. که در آخر 6 نوار 3 لایه خواهیم داشت.
باقیمانده خمیر کاکائو را سه برش هم عرض با نوارهای سه لایه بزنید.
بعد 2 تا از نوارهای سه لایه را بردارید و مابینش یه لایه خمیر کاکائو بگذارید ( ارتفاع لایه کاکائو وسط با دو نوار 3 لایه ای باید برابر باشه).
حالا خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت بشه و بتونید راحت برش بدید.

 
  

فر را با 175 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
نوارهای آماده شده را به ضخامت 1 سانتیمتر برش بدید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید.
برای پاپیون هم یک مربع کوچک درست کنید و از قطر دو نیمش کنید و دو مثلث درست شده را کنار هم بگذارید و یک دایره کوچولو با سر ماسوره از خمیر درست کنید و ما بین دو تا مثلث بگذارید.
به مدت 15 دقیقه یا تا زمانیکه زیر بیسکویت طلایی بشه؛ بیسکویت را بپزید.





۴ نظر:

  1. سالومه جون خیلی قشنگ شده , آفرین به این همه حوصله
    اینجور که معلومه خیلی حوصله و ظرافت میخواهد که تو همه رو پیاده کردی روش

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسی عزیزم آره یکم حوصله میخواست که من سرم درد میکنه برای همین کارا :))) ولی اگه یه شیرینی یا کیک بزرگ بخوام درست کنم نمیتونم فقط تو سایز کوچیک میتونم کار کنم :))

      حذف
  2. آفرين سالومه جون خيلي عالي و يه دست در آوردي
    من شش هفت سال پيش مدل شطرنجيش و درست كردم اون موقعا مهارت حالا رو نداشتم چقدر حرص خوردم تا اين چارگوشا مثه هم در اومد
    :))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسی عزیزم آره دقیقا مثل همون شیرینی شطرنجی بود تازه اون یه لایه دورش هم داره که خیلی سخت تره

      حذف

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...