۱۳۹۲ دی ۲۳, دوشنبه

مافین رَزبری

اول از همه باید بگم که دستور این مافین دستور پایه و اصلی برای درست کردن بیشتر مافینهای شیرین هست که با طعمهای مختلف درست میشه ولی استفاده از میوه تازه راحت ترینش هست و میتونید به جای رزبری از زردآلوی تازه یا بلوبری یا انجیر استفاده کنید و چون من از رزبری استفاده کردم اسمش را هم نوشتم مافین رزبری (Raspberry) 

نکته دیگه اینکه در دستور این مافین از باترمیلک استفاده میشه که به راحتی میتونید با اضافه کردن 1 ق غ آب لیموترش به یک پیمانه شیر درستش کنید که دستور کامل را در این لینک باترمیلک خونگی میتونید بخونید.
و نکته آخر و در مواردی خوشحال کننده اینکه نیازی به همزن ندارید.

مواد لازم برای درست کردن 7-8 مافین سایز بزرگ یا استاندارد یا 12 سایز متوسط :
برای مافین پایه :
آرد سفید           225 گرم یا 2 پیمانه (all-purpose flour)
بیکینگ پودر      2 ق چ یا 12.5 میلیلیتر
شکر سفید         150 گرم یا 3/4 پیمانه (دانه ریز)
کره ذوب شده     75 گرم یا 6 ق غ
وانیل مایع          1/2 ق چ یا 2.5 میلیلیتر
تخم مرغ            1 عدد ( کمی زده شده با چنگال )
باترمیلک           200 میلیلیتر یا کمی کمتر از 1 پیمانه

برای طعم دهنده :
رزبری               150 گرم یا کمتر از 1 پیمانه
خاکه قند               1 ق غ یا 15 میلیلیتر ( یا شکر بسیار دانه ریز)

موادلازم را در دوقسمت جداگانه نوشتم که اگر مایل بودید به جای رزبری از میوه دیگری استفاده کنید نیازی به خاکه قند نیست همان 1 پیمانه میوه کافیه.

فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
کپسولهای کاغذی را داخل سینی مخصوص مافین بچینید یا اگر بدون کاغذ دوست دارید درست کنید داخل قالب را چرب کنید.
اگر از بری استفاده میکنید که کمی ترش مزه هست میتونید اول رزبریها را دریک سطح در بشقابی بچینید و روش خاکه قند بپاشید و بگذارید یه گوشه بمونه.


 


 




مواد خشک را باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید و در داخل کاسه ای بزرگ بریزید و وسط کاسه را گود کنید.
در ظرفی جداگانه کره ذوب شده و وانیل و تخم مرغ که از قبل کمی زده شده و باترمیلک را مخلوط کنید.
مواد مایع را در وسط ظرف مواد خشک بریزید و فولد کنید.
رزبریها را دوقسمت کنید و نیمی از آن را به مواد اضافه کنید و اگر در اثر مخلوط شدن رزبری با خاکه قند کمی آب رزبری یا همون شربتش هم درست شده یا میوه آب داده اون رو هم اضافه کنید چون رنگ قشنگی به مافین میده.
با قاشق داخل کپسولها بریزید و از باقیمانده رزبریها روی مایه مافین بریزید.
مافینها را به مدت 25 دقیقه یا تا زمانیکه سطحش طلایی بشه بپزید.
بعد از پخت بگذارید خنک بشه و بعد روی رک سیمی منتقلشون کنید.
گرم و تازه سرو کنید یا داخل ظرف دربسته به مدت 3 روز در یخچال نگهدارید.



0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...