بیف استراگانوف یک غذای روسی است که از مخلوط گوشت تیکه ای و خامه درست میشه.از قرن نوزدهم به بعد این غذا از روسیه به سراسر جهان رفت و طرز تهیه آن در کشورهای مختلف اندکی تغییر پیدا کرد.
بیف استراگانوف باید بهمراه یه غذای نشاسته دار مثل برنج،سیب زمینی و یا پاستا سرو بشه. اصولا در ایران با سیب زمینی خلالی سرو میشه و تنها تفاوتش در اینه که بجای اینکه بیف استروگانف را روی پاستا آبکش شده سرو کنید؛ دورتا دور ظرف سیب زمینی خلالی میریزید. ولی من ترجیح میدم روی پاستا سرو کنم، چون سیب زمینی وقتی با سس استروگانف مخلوط بشه حالت خیس خوردگی میگیره و آدم احساس میکنه داره تیلیت آبگوشت میخوره. :))
مواد لازم :
- راسته گوساله 250 گرم
- قارچ ورقه ای خرد شده یک و یک چهارم پیمانه
- پیاز باریک خرد شده یک عدد
- سیر ریز خرد شده یک حبه
- کره 40 گرم
- آرد 40 گرم
- عصاره گوشت سه چهارم پیمانه
- خامه یا خامه ترش سه چهارم پیمانه
- نمک و فلفل
- پاستا آبکش شده 250 گرم
گوشت را به قطعات 3 سانتیمتری خرد کنید و به همراه روغن داخل تابه سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای در بیاد.
گوشت سرخ شده را در ظرفی بگذارید و در همان تابه کره را آب کنید و آرد را داخل آن تفت بدید،سپس پیاز و قارچ و سیر را به ترتیب اضافه کنید و هر کدام را چند دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید و مرتب مواد را هم بزنید.
سپس آب گوشت را اضافه کنید و زمانی که به جوش آمد زیر شعله را کم کنید و گوشت را به مخلوط اضافه کنید و صبر کنید تا دوباره به جوش بیاد، آن را مرتب بهم بزنید و بگذارید حدود 15 تا 20 دقیقه بجوشه و نمک و فلفل را اضافه کنید.خامه را اضافه کنید و هم بزنید تا فقط داغ بشه ولی نگذارید خامه بجوشه.و در آخر خوراک گوشت را بر روی پاستا یا نودل آماده سرو کنید.
0 نظرات:
ارسال یک نظر