کباب میگو، هم خیلی سریع درست میشه و طبق معمول هم خوشمزه ست خیلی خیلی خوشمزه.
مواد لازم :
- آب پیاز 2 ق غ
- زعفران حل کرده 1 ق غ
- نمک و فلفل
- پودر زنجفیل یک چهارم ق چ
- روغن زیتون 1 ق غ
- میگوی درشت و پاک کرده 15 عدد
داخل هر یک بسته میگو بین 15 تا 17 عدد میگو هست که بسته به درشتی و ریزی میگو تعداد فرق میکنه. برای کباب میگو بنظر من برای دو نفر این مقدارکمه مگر اینکه کنار یه غذای دیگه سرو بشه ولی اصولا برای غذاهای دیگه که با میگو درست میشه یک بسته برای دو نفر کافیست.
شاید هم من زیادی شیکمو هستم ؟؟؟؟؟؟
برای اینکه میگوها را داخل مواد بخوابونید، پیاز را رنده کنید و آب آن را جدا کنید ( به تفاله هاش کاری نداریم). زعفران و روغن زیتون و نمک وفلفل و پودر زنجفیل را به آب پیاز اضافه کنید. میگو اصولا تُندش خوشمزه تره پس حتما فلفل قرمز بریزید.
همه مواد را مخلوط کنید و میگوها را به آن اضافه کنید و درب ظرف را ببندید به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مزه دار بشه.اگر هم زمان برای اینکار ندارید زیاد مهم نیست چون میگو سریع مزه را جذب میکنه. حالا میگو ها را به سیخ بکشید. به حالت منحنی اینکارو بکنید که بعد از پخت شکلشون گرد بشه یعنی هم سر هم ته هر میگو را به سیخ بزنید.
حالا برای کباب کردن میگو یا میتونید روی باربیکیو اینکارو انجام بدید یا روی تابه گریل کنید. که من گریل کردم. اگر هم تابه گریل ندارید میتونید کف یه تابه معمولی را کمی چرب کنید و میگوها را تفت بدید.
با تابه گریل بدون روغن هر طرف میگو را 3 دقیقه بگذارید گریل بشه. قبلا در پست استیک طرز استفاده از تابه گریل را گفتم.
یادآوری :
برای پاک کردن میگو، سر و دم میگو را با چاقو جدا کنید.پوست آن را بگیرید و با چاقو پشت میگو شکاف ایجاد کنید و روده آن را خارج کنید.
سلام سالومه جان ممنونم عالی (پریسا)
پاسخحذف