مواد لازم :
- سینه مرغ 1 عدد
- سس خردل 1 ق چ
- آبلیموی تازه 1 ق چ
- تخم مرغ 1 عدد
- پنیر موتزارلا 100 گرم
- فلفل قرمز یک دوم ق چ
- آرد سوخاری به میزان لازم
- آرد ذرت یا گندم به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه
- روغن
- سس گوجه فرنگی تند
سینه مرغ را دو تیکه کنید و هر تیکه را کاملا فیله کنید و اگر سینه ضخیم بود ورقه ورقه کنید و با چاقو روی آن خط بندازید تا مواد به خورد گوشت بره. اگر از بوی زیره خوشتون میاد تو این مرحله میتونید یک دوم ق چ زیره را روی مرغ بریزید.
پودر فلفل قرمز،سس خردل، آبلیموی تازه و نمک را در ظرفی مخلوط کنید و مرغ را کاملا در آن بغلطانید تا مزه دار شود.سپس مرغ را حدود 10 دقیقه در این مواد بخوابانید.
بعد مرغ را از این مواد دربیارید و به ترتیب در آرد ذرت یا گندم بغلطانید و سپس داخل تخم مرغی که با چنگال مخلوط کرده اید، بزنید.
پس از آن، مرغ را داخل پنیر موتزارلای رنده شده بغلطونید و در آخر روی آن آرد سوخاری بپاشید. اگر دوست داشتید که لایه ضخیم تری از مواد روی مرغ باشد، اینکار را دوبار انجام دهید.
در تابه ای روغن را داغ کنید و دو طرف مرغ را در آن سرخ کنید. دقت کنید که مرغ آب نندازه یعنی ابتدا شعله زیاد باشه و بعد شعله را کم کنید چون پنیر زودی میسوزه.بعد از پخت مرغ را برش بزنید و با سس گوجه فرنگی تند سرو کنید.
0 نظرات:
ارسال یک نظر