امروز هفت هشتا رسپی پُست کردم که بجز یکیش همه رو از دم گفتم خوشمزه بوده این یکیو دیگه نمیگم خودتون امتحان کنید بعد میبینید وا.................او عجب مزه ای . خوب کباب دیگه و همیشه خوشمزه
مواد لازم :
- روغن برای سرخ کردن 3 ق غ
- پیاز خلالی خرد کرده 2 عدد متوسط
- فیله گوساله خلالی خرد کرده 300 گرم
- سینه مرغ مکعبی خرد کرده 300 گرم
- قارچ ورقه ای خرد کرده 100 گرم
- نمک و فلفل به میزان لازم
- مخلوط ادویه (زیره،جوزهندی،پودر تخم گیشنیز) 1 ق چ
- زعفران حل کرده یک دوم ق غ
- فلفل دلمه ای خلالی خرد کرده 1 عدد
- پیاز و جعفری خرد کرده
مرغها را مکعبی و گوشت را نواری برش بزنید. پیاز رو هم خلال خرد کنید و داخل تابه تفت بدید تا کمی سبک بشه. بعد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدید حدود 4-5 دقیقه ،سپس مرغ را اضافه کنید و آن را هم تفت بدید.
قارچها را ورقه ای خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و ادویه و زعفران اضافه کنید و بگذارید دوباره تفت بخوره تا کاملا مواد بپزه و بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید. این یه مورد را کمی کمتر از مقدار رسپی هم بریزید اشکالی نداره چون اصولا فلفل دلمه ای طعم غالب داره و خیلی ها دوست ندارند.
کباب آماده شده را داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری و نان پیتا میل کنید. اگر هم نبود با نان معمولی. اینقدر خوشمزه ست که به نوع نانش فکر هم نمیتونید بکنید.
0 نظرات:
ارسال یک نظر