۱۳۹۱ فروردین ۲۱, دوشنبه

کباب بختیاری در تابه

امروز هفت هشتا رسپی پُست کردم که بجز یکیش همه رو از دم گفتم خوشمزه بوده این یکیو دیگه نمیگم خودتون امتحان کنید بعد میبینید وا.................او عجب مزه ای . خوب کباب دیگه و همیشه خوشمزه
مواد لازم :
  • روغن برای سرخ کردن                               3 ق غ
  • پیاز خلالی خرد کرده                                  2 عدد متوسط
  • فیله گوساله خلالی خرد کرده                          300 گرم
  • سینه مرغ مکعبی خرد کرده                           300 گرم
  • قارچ ورقه ای خرد کرده                              100 گرم
  • نمک و فلفل                                             به میزان لازم
  • مخلوط ادویه (زیره،جوزهندی،پودر تخم گیشنیز)    1 ق چ
  • زعفران حل کرده                                       یک دوم ق غ
  • فلفل دلمه ای خلالی خرد کرده                         1 عدد
  • پیاز و جعفری خرد کرده

 مرغها را مکعبی و گوشت را نواری برش بزنید. پیاز رو هم خلال خرد کنید و داخل تابه تفت بدید تا کمی سبک بشه. بعد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدید حدود 4-5 دقیقه ،سپس مرغ را اضافه کنید و آن را هم تفت بدید. 



قارچها را ورقه ای خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و ادویه و زعفران اضافه کنید و بگذارید دوباره تفت بخوره تا کاملا مواد بپزه و بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید. این یه مورد را کمی کمتر از مقدار رسپی هم بریزید اشکالی نداره چون اصولا فلفل دلمه ای طعم غالب داره و خیلی ها دوست ندارند.
کباب آماده شده را داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری و نان پیتا میل کنید. اگر هم نبود با نان معمولی. اینقدر خوشمزه ست که به نوع نانش فکر هم نمیتونید بکنید.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...