اردور "hors d'oeuvres" یک کلمه فرانسویه که در لغت بصورت تحت اللفظی به معنای جدا از کار اصلی و در اصطلاح آشپزی به معنی اشتهاآور یا پیش غذا می باشد.
مواد لازم :
- سیب زمینی 450 گرم
- پیاز متوسط 2 عدد
- نمک وفلفل
- روغن زیتون 3 ق غ
- برگ جعفری 250 گرم خرد شده
- سیر پوره شده 2 حبه
- آب لیمو ترش 1 ق غ
- فیله مرغ یا سالمون 400 گرم
- زعفران 2-3 ق چ
سیب زمینی و پیاز را جداگانه با رنده ریز رنده کنید و داخل آبکش ریز بریزید تا آب انها کاملا گرفته بشه میتونید کمی هم فشارشون بدید.سپس با یکدیگر مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دار کنید. از مواد به اندازه قاشق غذاخوری بردارید و داخل تابه بریزید و هر طرف آنها را حدود 2-3 دقیقه داخل روغن زیتون سرخ کنید تا کمی طلایی شوند.
بعد از تابه در بیارید و روی دستمال آشپزخونه بچینید تا روغن آنها کاملا خارج بشه. برای تهیه سس سبز جعفری خرد شده،سیر پوره شده و آب لیموترش را با هم داخل دستگاه غذا ساز ریخته و پوره کنید. پوره ها را روی سیب زمینی ها بگذارید.
فیله مرغ را مکعبی برش بدید و داخل تابه با حرارت زیاد تفت بدید و کمی محلول زعفران به آن اضافه کنید.در آخر یک تکه مرغ تفت داده شده روی سیب زمینی ها بگذارید.
0 نظرات:
ارسال یک نظر