شیرینی توری فوق العاده فوق العاده طعم خوبی داره، فقط بافتش یکم سفته تو مایه های سوهانه ولی نه به سفتیه سوهان و چون داخلش خامه و کره بکار میره باید زودی بخوریدش. کلا اگه داخل شیرینی کره استفاده کنید نهایتا بیشتر از 10 روز نمیتونید شیرینی را نگهدارید.
برای همینه که شیرینی خونگی بیشتر ارزش داره چون کیفیت موادش بهتره.
این شیرینی ها که توی مغازه ها میبینید رنگ و وارنگ همش با روغن قنادی درست میکنند اگه خیلی بهتون لطف کنند از روغن جامد. کیفیت هر دوتاشونم افتضاح. برای همینه که میتونند یکماه حتی بیشتر تو مغازه نگهشون دارن. پس تو رو خدا پولتون رو حروم نکنید. سعی کنید خودتون شیرینی را درست کنید. هیچ زحمتی نداره.
مواد لازم :
- پودر بادام 60 گرم
- کره 50 گرم
- آرد 45 گرم ( 3 ق غ)
- شکر 110 گرم (یک دوم پیمانه)
- خامه 30 میلی لیتر (2 ق غ)
- وانیل یک چهارم ق چ
کره را داخل ظرف کوچکی روی حرارت کم آب کنید و بلافاصله شکر و وانیل و خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید. و سپس آرد و پودر بادام را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
از مواد به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و با فاصله 6 سانتی داخل سینی فر که یا چرب کردید یا کاغذ روغنی انداختید بریزید و سینی را داخل فر با درجه حرارت 190 درجه سانتیگراد که از قبل هم گرم کرده اید به مدت 5 دقیقه بگذارید تا طلایی بشه.
پس از خنک شدن با کاردک شیرینی را بردارید و روی توری بگذارید تا خنک بشه.
شیرینی را زیاد نپزید چون بعد از خنک شدن سفت میشه و همینطور بیشتر از 1 ق چ از مایه روی سینی فر نگذارید تا شیرینی شکل توری پیدا کنه. اصولا داخل سینی تمام شیرینی ها را یک مقدار بریزید که زمان پخت برا همه یکسان باشه و اینجور نباشه که یه شیرینی بسوزه و یکی نپخته باشه.
salam mikhastam bedonam misheh az khameye maye estefadeh kard ba tashakor
پاسخحذفمنم اون زمان که ایران بودم از خامه پاکت صورتی استفاده کردم چون تو ایران خامه مایع مثل اینجا شل و روون نیست . بله از خامه مایع استفاده کنید
حذف