۱۳۹۱ فروردین ۱۴, دوشنبه

بستنی ساندویچی

اگه میخواهید بستنی که سرو میکنید یه کم خاص باشه میتونید نون یا بیسکویت بستنی را خودتون درست کنید. یه چیزی خوشمزه تر از بستنی نونی خودمون میشه. چون کلفت تر از نون بستنیه و طعم تلخ بیسکویت قهوه با بستنی قهوه محشره.
مواد لازم :
  • کره به دمای محیط رسیده                   115 گرم
  • شکر دانه ریز                                55 گرم
  • آرد                                            135 گرم
  • قهوه فوری پودرشده                          2 ق غ
  • پودر قند                                       برای باز کردن خمیر
  • بستنی با طعم قهوه                            450 میلی لیتر
 کره و شکر را با همزن برقی بزنید، سپس آرد و قهوه پودر شده را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
بعد سطح کار را کمی پودرقند بپاشد و خمیر را با وردنه ای که آغشته به پودرقند هست کمی ورز بدید.
خمیر را به قطر 3 میلیمتر باز کنید و با کاتر گرد 6 سانتی برش بدید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید. سپس به مدت 30 دقیقه داخل فری که با دمای 150 درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید بپزید.
بیسکویتهای پخته شده را بگذارید کاملا خنک بشه. بستنی را از فریزر بیرون بیارید و به مدت 10 دقیقه در دمای محیط بگذارید.بعد با پالت یا چاقو یک لایه ضخیم بطور یکنواخت روی سطح صاف یا همون پشت بیسکویت بمالید و بیسکویت دیگر را از پشت روی بستنی بگذارید.
همه را داخل سینی بچینید و روی آن را بپوشانید و به مدت 1 الی 2 ساعت داخل فریزر بگذارید و قبل از سرو کمی پودر کاکائو روی بیسکویتها الک کنید.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...