۱۳۹۱ فروردین ۲۱, دوشنبه

اسپاگتی با سس پستو

همه نوع پاستایی داشتیم به جز پاستا با سس پستو، حالا دیگه کلکسیون پاستا تکمیل شد.سس پستو اصولا با بادام زمینی، ریحون و روغن زیتون درست میشه و اگر طعم بادام زمینی رو دوست ندارید از این سس اصلا خوشتون نمیاد. چون بوی بادام زمینی کاملا غالبه.
رسپی این پاستا را از روی دستوریکه روی جعبه پاستا باریلا بود برداشتم.قیافش که شکل خود اصلش شد،طعمشو نمیدونم ؟؟
مواد لازم :
  • اسپاگتی                             350 گرم
  • گوجه گیلاسی                       15 عدد
  • روغن زیتون کاملا خالص        80 گرم
  • بادام زمینی                         20 گرم
  • پنیر ریکوتا                         30 گرم
  • پنیر پارمزان                       25 گرم
  • مغز گردو                           20 عدد
  • پالپ گوجه فرنگی                  50 گرم
  • ریحان                               یک دسته کوچیک
  • نمک و شکر

اول ریحانها را پاک کنید و برگهای زرد و خرابشو جدا کنید و بشورید. تمام مواد را داخل بلندر بریزید و مخلوط کنید.اگر پنیر ریکوتا گیرتون نیومد میتونید کامل از پنیر پارمزان استفاده کنید. مواد را به حدی مخلوط کنید تا به یه سس با بافت کاملا کرمی و صاف برسید. بعد اسپاگتی را داخل ظرف آبجوش که کمی نمک ریختید بپزید و با تمام سس مخلوط کنید و بعد روی اسپاگتی را گوجه گیلاسی اسلایس شده و چند برگ ریحون بچینید.

یه نکته : توی دستور گفته بود روغن زیتون کاملا خالص، شاید موقع خرید سوال براتون پیش اومده که چه نوع روغن زیتونی بخرید ؟
  • Extra-virgin olive oil  روغن زیتون کاملا خالص که مخصوص سالادِ و اصلا برای سرخ کردن استفاده نکنید چون باعث میشه غذا مزه ی تلخی بگیره
  • Virgin olive oil  که مخصوص سرخ کردن هست. ولی اصولا زمانی که با روغن زیتون چیزی را سرخ میکنید حتما باید حرارت شعله ملایم باشه.
 

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...