۱۳۹۰ اسفند ۲۸, یکشنبه

ماهی مخصوص شب سال نو

اگه میخواهید شب سال نو یه ماهیه خوشگل و درسته داشته باشید،میتونید ماهی شکم پُر درست کنید. درست کردنش خیلی راحته و طعمش بی نظیره؛حتی کسائیکه لب به ماهی نمی زنند هم عاشقش میشند.
مواد لازم :
  • ماهی شوریده هندیجان                  1 عدد تپُل مُپُل
  • پیاز                                      1 عدد
  • گشنیز خرد شده                         2 ق غ
  • زرشک                                  2 ق غ
  • کشمش پلویی بی هسته                  2 ق غ
  • سیر                                      3 حبه
  • آرد گندم                                 2 ق غ
  • نمک و فلفل وزردچوبه
  • پودر تخم گشنیز
 ماهی را که اصولا پاک کرده میخرید، فقط بگید ماهی شکم پر میخواهید که خودشون براتون تمیز کنند.ولی اگر ماهی درسته خریدید. ماهی را فلس بگیرید،باله ها و آبشش و دمش را جدا کنید و از سمت راست ماهی یعنی کمرش برش بزنید و محتویات شکمش را خالی کنید.ماهی را تمیز بشورید و با نمک داخل ان را طعم دار کنید و بگذارید حدود یکساعت بماند. بعد از آن دوباره ماهی را بشورید و خشک کنید.
برای مواد داخل شکم ماهی، گشنیز را خرد کنید، زرشک و کشمش را بگذارید خیس بخوره بعد آبکش کنید و سیر را ریز خرد کنید.
پیاز را تفت بدید بعد ادویه ها را اضافه کنید،سپس گشنیز و زرشک و کشمش و سیر را اضافه کنید و تفت بدید.
آرد را با کمی زردچوبه مخلوط کنید و داخل ماهی و پوست ماهی را با آرد میپوشانیم و مواد آماده شده را داخل حفره شکمی ماهی میریزیم. فقط حفره شکمش که حالت گودی داره را پُر کنید که وقتی لبه های ماهی رویهم قرار میگیرد کاملا بهم بچسبه و بتونید بدون اینکه شکم ماهی را بدوزید آن را سرخ کنید.
حالا میتونید دو طرف ماهی را سرخ کنید یا داخل فر بپزید.
طعم این ماهی بدلیل طعم سبزی و مواد داخل شکمش که به خورد بافت گوشتش میره فوق العاده ست.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...