۱۳۹۰ اسفند ۱۵, دوشنبه

پتاژ قارچ

هرچی از این سوپ تعریف کنم کمه. خیلی خیلی خیلی ............. خوشمزه بود. همیشه فکر میکردم خوشمزه تر از سوپ جو هیچ سوپی نیست ولی امروز فهمیدم یه رقیب پیدا کرده.
حتما امتحانش کنید خیلی هم سریع درست میشه.مطمئنا موادشم همیشه تو همه خونه ها پیدا میشه.
مواد لازم :
  • قارچ                    400 گرم
  • آب گوشت              2 لیتر
  • آرد سفید                2 ق غ
  • کره                     50 گرم
  • زرده تخم مرغ         یک عدد
  • آب لیمو ترش           یک ق غ
  • نمک و فلفل قرمز
 قارچها را به صورت ورقه ای خرد کنید و با نیمی از کره و آب لیموترش تفت بدید. آرد را جداگانه با مابقی کره تفت بدید و آب گوشت را کم کم به آن اضافه کنید. میتونید از قرص عصاره گوشت استفاده کنید. 
بگذارید تا آب به جوش بیاد سپس قارچها را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا سوپ جا بیفته. وقتی که روی سوپ کمی روغن افتاد زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. اگر از عصاره گوشت استفاده کردید دیگه نمک احتیاج نیست. بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید.
سپس سوپ را در ظرف بریزید و با خامه و جعفری تزئین کنید. این مقدار مواد برای دو نفر کافیست.

۱ نظر:

  1. سلام
    من تازه با سایتتون آشنا شدم
    خیلی عالیه,ممنونم

    پاسخحذف

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...