۱۳۹۰ اسفند ۱۵, دوشنبه

رول قزل آلای بریان

الان چند روزه  فقط دارم غذاهای فوری را میگذارم. میدونم شب عیده و همه دنبال خرید، خونه تکونی و ... خلاصه همه یه جورایی درگیرند. برا همین غذاهای آسون و سریع و صد البته خوشمزه را براتون پُست میکنم.
مواد لازم :
  • فیله ماهی قزل آلا             6 تیکه
  • سس مایونز                   یک سوم پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده       یک دوم پیمانه
  • رنده ی پوست لیمو           یک عدد
  • آب لیمو ترش تازه           یک ق غ
  • سس ورچستر                یک دوم ق چ
  • سیر رنده شده                یک عدد
  • جعفری خرد شده            دو ق غ
  • روغن زیتون                یک ق غ
 ماهی را پاک کنید و فیله کنید و پوستشو بگیرید. البته اگر ماهی درسته خریدید. بعد دو طرف ماهی را نمک و فلفل بزنید و با کمی روغن چربش کنید. سپس ماهی را رول یا لوله کنید و داخل سینی فر که اون رو هم چرب کردید بگذارید به مدت 20 دقیقه با دمای 200 درجه سانتیگراد تا پخته و طلایی بشه یا میتونید داخل تابه سرخش کنید.

تو این فاصله سس را آماده کنید یعنی تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید. و بعد از اینکه ماهیها پخته شدند مقداری از سس را روی ماهی بمالید و دوباره به مدت 2 الی 3 دقیقه دیگه داخل فر بگذارید تا روی آن برشته شود.سپس در ظرف بکشید و روی آن را جعفری خرد شده بپاشید و در کنارش گوجه های گیلاسی را که داخل روغن زیتون تفت داده اید بگذارید.
این ماهی ممکنه به تنهایی مزه ای نداشته باشه ولی درکنار این سس عالی میشه.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...