۱۳۹۱ اردیبهشت ۱۷, یکشنبه

سوپ جو

سوپ جو را همه دوست دارید و بلدید درست کنید. این سوپ به روشهای مختلف، برنگ سفید یا نارنجی و ... خلاصه انواع و اقسام پخته میشه. ولی من رسپی مامانم را میخوام براتون بگم که سوپ خیلی خوشمزه ای هست. فقط یه کوچولو تو رسپی دست بردم و تغییرش دادم یعنی آخرش خامه اضافه کردم.
برای اینکه یه سوپ جو خیلی خوشمزه و خوشرنگ (سفید)، داشته باشید این نکته ها رو حتما رعایت کنید. چون همگی بلدید این سوپ را بپزید فقط رعایت این نکته هاس که این سوپ را خاص میکنه.
  • سعی کنید سوپ جو را با آب مرغ درست کنید چون هم طعمش خوشمزه تر میشه و چون آب مرغ بیرنگ هست برای سوپ سفید جو مناسب تره. میتونید تو پستی که قبلا در مورد آب قلم و آب مرغ گذاشتم کاملا رنگشو ببینید. 
  • چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد کردن در یخچال از آن جدا کنید.
  • از قرص عصاره مرغ هم میتونید استفاده کنید.
  • هویج نگینی خرد بشه برای سوپ سفید مناسب تره چون رنگ سوپ را سفید تر نگه میدارد.
  • جو حتما باید خوب بپزه و لعاب بندازه.
  • شیر را گرم کنید و داخل سوپ بریزید. چون اگه شیر سرد بریزید، شیر می بره و اصطلاحا بره بره میشه.
  • برای غلیظ شدن سوپ می تونید 2 قاشق غذاخوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم پیمانه آب سرد حل کنید و به سوپ اضافه کنید.
  • برای اضافه کردن خامه در آخر که سوپ پخت و شعله را خاموش کردید، میتونید خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کنید و بعد به سوپ اضافه کنید.
  • جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نندازه و رنگ سوپ را عوض نکنه و سپس روی سوپ بریزید.
  • برای نگهداری جو پخته میتونید اون را در بسته های کوچک در فریزر نگهداری کنید تا پخت سوپ زمان کمتری بگیره.
مواد لازم :
  • جو                              یک پیمانه
  • آب گوشت یا مرغ              5 پیمانه
  • هویج                            یک عدد
  • خامه                            یک دوم پیمانه
  • شیر                             دو پیمانه
  • نمک و فلفل
  • جعفری خردشده                کمی
 

جو را به مدت 2 ساعت خیس کنید و بعد با 8 پیمانه آب بپزید تا کاملا نرم و پخته شود. هویج را نگینی خرد کنید و به همراه آب مرغ یا گوشت با جو مخلوط کنید و حدود نیم ساعت دیگر هم بپزید. 

 سپس شیر گرم کرده را به آن اضافه کنید. (شیر را به مدت یک دقیقه و 45 ثانیه داخل ماکروفر گرم کنید) اجازه دهید حدود 20 دقیقه دیگه سوپ بپزه تا جا بیفته. در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید و سوپ را از روی حرارت بردارید و با خامه مخلوط کنید. و همراه کمی جعفری سرو کنید.


۱ نظر:

  1. مامان من علاوه بر این موادی که گفتین،یکم سیب زمینی نگینی نخودفرنگی و مرغ ریش ریش هم اضافه میکنن. بهتر میشه

    پاسخحذف

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...