۱۳۹۱ اردیبهشت ۱۳, چهارشنبه

کیک صبحانه دو رنگ

این کیک صبحانه بر خلاف نوع پرتقالی، اصلا نرم و فشرده نیست و اون حالت مرطوب را نداره و کمتر از کیک قبلی پف کرد.خوب خیلی ها این مدلی میپسندند.کاملا تِردیشنال ( سنتی ).
مواد لازم :
  • کره نرم شده                            100 گرم
  • شکر                                     100 گرم
  • تخم مرغ                                 2 عدد
  • شیر                                      50 میلی لیتر
  • آرد                                       200 گرم
  • بیکینگ پودر                            1 ق چ
  • وانیل                                      یک دوم ق چ
  • پودر کاکائو                              1 ق غ
فر را یه ربع قبل از پخت روشن کنید و روی درجه حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

کره و شکر را با همزن بزنید تا تغییر رنگ پیدا کنه و کرم روشن بشه. زرده ها و سفیده را از هم جدا کنید. و زرده ها را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید. و بعد از یکی دو دقیقه که زرده ها کاملا مخلوط شد، شیر را کم کم اضافه کنید.

آرد و بیکینگ پودر را هم که قبلا 3 بار الک کرده اید، به مواد اضافه کنید.
مخلوط بدست آمده را در دو ظرف جداگانه بریزید و همزن را بشورید و کامل خشک کنید و سفیده ها را بزنید تا پف کند.
وانیل و نیمی از سفیده ها را به یک مخلوط و پودر کاکائو و مابقی سفیده ها را به نیمی دیگر از مخلوط اضافه کنید. حالا دو مخلوط کرم و قهوه ای رنگ داریم.


قالب مستطیل 9* 18 را چرب کنید و آرد بزنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. اول مواد کرم رنگ و بعد مواد کاکائویی را داخل قالب بریزید.
ابتدا قالب را به مدت 10 دقیقه با همان دمای 200 درجه داخل فر بگذارید و سپس دما را تا 180 درجه برسانید و به مدت 25 دقیقه دیگر کیک را بپزید.

۲ نظر:

  1. سلام ممنون از این کیک خوشمزه ات
    ولی میشهلطفا به پیمانه هم بگی از مواد چقدر لازمه
    البته اگه امکانش هست

    ممنونم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنون عزیزم
      من با پیمانه اندازه گیری نمیکنم چون فکر میکنم برای آرد دقتش خیلی بالا نیست ترازو را ترجیح میدم ولی شما میتونی پستی که مربوط به اندازه گیری موفق هست را همینجا سرچ کنی قبلا نوشتم که هر پیمانه معادل چه وزنی هست.
      http://www.ghashoghchangal.com/2012/01/blog-post_8746.html

      حذف

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...