۱۳۹۱ فروردین ۲۸, دوشنبه

استیک مرغ

مواد لازم :
  • سینه مرغ              1 عدد
  • سس خردل             1 ق چ
  • آبلیموی تازه           1 ق چ
  • تخم مرغ               1 عدد
  • پنیر موتزارلا          100 گرم
  • فلفل قرمز              یک دوم ق چ
  • آرد سوخاری          به میزان لازم
  • آرد ذرت یا گندم      به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه
  • روغن
  • سس گوجه فرنگی تند
 
 سینه مرغ را دو تیکه کنید و هر تیکه را کاملا فیله کنید و اگر سینه ضخیم بود ورقه ورقه کنید و با چاقو روی آن خط بندازید تا مواد به خورد گوشت بره. اگر از بوی زیره خوشتون میاد تو این مرحله میتونید یک دوم ق چ زیره را روی مرغ بریزید.


پودر فلفل قرمز،سس خردل، آبلیموی تازه و نمک را در ظرفی مخلوط کنید و مرغ را کاملا در آن بغلطانید تا مزه دار شود.سپس مرغ را حدود 10 دقیقه در این مواد بخوابانید.
 بعد مرغ را از این مواد دربیارید و به ترتیب در آرد ذرت یا گندم بغلطانید و سپس داخل تخم مرغی که با چنگال مخلوط کرده اید، بزنید.
پس از آن، مرغ را داخل پنیر موتزارلای رنده شده بغلطونید و در آخر روی آن آرد سوخاری بپاشید. اگر دوست داشتید که لایه ضخیم تری از مواد روی مرغ باشد، اینکار را دوبار انجام دهید.
در تابه ای روغن را داغ کنید و دو طرف مرغ را در آن سرخ کنید. دقت کنید که مرغ آب نندازه یعنی ابتدا شعله زیاد باشه و بعد شعله را کم کنید چون پنیر زودی میسوزه.بعد از پخت مرغ را برش بزنید و با سس گوجه فرنگی تند سرو کنید.


0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...