۱۳۹۱ فروردین ۱۵, سه‌شنبه

اردور ایتالیایی با سس سبز

اردور "hors d'oeuvres" یک کلمه فرانسویه که در لغت بصورت تحت اللفظی به معنای جدا از کار اصلی و در اصطلاح آشپزی به معنی اشتهاآور یا پیش غذا می باشد.
مواد لازم :
  • سیب زمینی                         450 گرم
  • پیاز متوسط                          2 عدد
  • نمک وفلفل
  • روغن زیتون                        3 ق غ
  • برگ جعفری                        250 گرم خرد شده
  • سیر پوره شده                       2 حبه
  • آب لیمو ترش                       1 ق غ
  • فیله مرغ یا سالمون                 400 گرم
  • زعفران                              2-3 ق چ



سیب زمینی و پیاز را جداگانه با رنده ریز رنده کنید و داخل آبکش ریز بریزید تا آب انها کاملا گرفته بشه میتونید کمی هم فشارشون بدید.سپس با یکدیگر مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دار کنید. از مواد به اندازه قاشق غذاخوری بردارید و داخل تابه بریزید و هر طرف آنها را حدود 2-3 دقیقه داخل روغن زیتون سرخ کنید تا کمی طلایی شوند.
بعد از تابه در بیارید و روی دستمال آشپزخونه بچینید تا روغن آنها کاملا خارج بشه. برای تهیه سس سبز جعفری خرد شده،سیر پوره شده و آب لیموترش را با هم داخل دستگاه غذا ساز ریخته و پوره کنید. پوره ها را روی سیب زمینی ها بگذارید.
فیله مرغ را مکعبی برش بدید و داخل تابه با حرارت زیاد تفت بدید و کمی محلول زعفران به آن اضافه کنید.در آخر یک تکه مرغ تفت داده شده روی سیب زمینی ها بگذارید.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...