۱۳۹۱ فروردین ۲۳, چهارشنبه

سوپ قارچ

مواد لازم برای 4 نفر :
  • پیاز خرد شده                                 1 عدد ( 140 گرم)
  • تره فرنگی حلقه شده                          1 عدد ( 200 گرم)
  • سیر کوبیده شده                               2 حبه ( 10 گرم)
  • کره                                             یک چهارم پیمانه (40 گرم)
  • قارچ ورقه شده                               12 عدد ( 240 گرم)
  • فلفل سیاه و نمک
  • استاک مرغ                                   3 پیمانه ( 480 میلی لیتر)
  • آرد                                             یک چهارم پیمانه ( 25 گرم)
  • شیر                                            6 پیمانه ( 960 میلی لیتر)
  • خامه                                           یک و یک دوم پیمانه (300 گرم)
  • ترخان خرد شده                              2 ق غ ( 20 گرم)
 در یک قابلمه تره فرنگی، پیاز و سیر را در نیمی از کره تفت بدید، سپس قارچهای ورقه ای را اضافه کنید و تفت بدید. و نمک و فلفل را و سپس آب مرغ را افزوده. هر بسته استاک مرغ در نیم لیتر آب حل میشه و برای این سوپ یک بسته استاک مورد مصرف هست. 
آب مرغ را که اضافه کردید، حرارت را زیاد کنید و بگذارید به جوش بیاد و بعد از آن زیر شعله را ملایم کنید و اجازه بدید به مدت 10 دقیقه بجوشد، سپس آن را از روی حرارت بردارید.
در یک تابه بزرگ مابقی کره را آب کنید و آرد را اضافه کنید و تفت دهید و شیر را کم کم به مواد اضافه کنید تا گلوله های آرد کاملا حل بشه و یک مایه کاملا صاف و یکدست درست بشه. مایه شیر را به سوپ اضافه کنید.
سوپ را در مخلوط کن بریزید یا با گوشت کوب برقی پوره کنید تا مواد کاملا صاف ویکدست شوند. بعد خامه را با یک ملاقه سوپ رقیق کنید و به سوپ بیفزایید و روی حرارت ملایم بگذارید و پس از اینکه داغ شد از روی حرارت بردارید. دقت کنید قبل از جوشیدنِ آن سوپ را از روی حرارت بردارید. و در آخر ترخانها را خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. بجای ترخان از جعفری خرد شده نیز میتونید استفاده کنید ولی هر سبزی طعم خاص خودش را داره.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...