۱۳۹۱ فروردین ۲۹, سه‌شنبه

استیک با سس خامه و جعفری

استیک ها همشون یه جور درست میشند فقط میتونید با سسهای مختلف،طعمهای مختلفی را تجربه کنید. 

مواد لازم :

  • راسته گوساله                 300 گرم
  • روغن زیتون                  4 ق غ
  • رزماری                       نصف شاخه
  • فلفل نیمکوب                   یک چهارم ق غ
  • پیاز                            1 عدد
  • نمک

مواد مورد نیاز برای سس :

  • خامه                          75 گرم
  • شیر                           75 گرم
  • جعفری                       30 گرم
  • قرص عصاره گوشت       نصف یک عدد
  • فلفل پاپریکا                  یک دوم ق غ


 راسته را برش استیکی زده و با روغن زیتون، فلفل نیمکوب و نمک، پیاز رنده شده و رزماری برگ برگ شده مخلوط کرده و در ظرفی میگذاریم داخل یخچال تا مزه دار شود و بعد در ظرف چدنی گریل میکنیم. اگه رزماری ندارید میتونید به روش دیگه ای گوشت استیک را مزه دار کنید. من خودم همیشه این روش را استفاده میکنم: حدود 1 ق غ سویا سس و نمک و فلفل نیمکوب و روغن زیتون را مخلوط کرده و روی گوشت بریزد. سویا سس مزه خیلی خوبی به گوشت میده و بافت گوشت را نرم تر میکنه.
کلا مزه دار کردن گوشت استیک خیلی مهم نیست روشهای مختلفی داره ولی سس به نظر من طعم اصلی استیک را مشخص میکنه. 
اگر با رزماری و پیاز گوشت را مزه دار کردید، قبل از گریل کردن پیازها و رزماریها را از گوشت جدا کنید و بعد گریل کنید. برای سس، خامه را با شیر داخل تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد.سپس جعفری خرد شده، قرص عصاره گوشت و فلفل پاپریکا را به شیر و خامه اضافه کنید و هم بزنید تا کمی غلیظ بشه ولی خامه نجوشه و سپس از روی حرارت بردارید.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...