۱۳۹۱ فروردین ۲۳, چهارشنبه

پن کیک

پن کیک یا همون کیک ماهیتابه ای در واقع همون خاگینه خودمونه که داخل آن شیر هم اضافه شده. رسپی های مختلفی برای پن کیک وجود داره که اصولا در تمام رسپی ها آرد،شیر، تخم مرغ و شکر از مواد اصلی ست که با میپل سیروپ همون شیره درخت افرا یا عسل سرو میشه.
مواد لازم :
  • تخم مرغ                   1 عدد ( 55 تا 60 گرم)
  • آرد معمولی یا گندم        1 پیمانه ( 105 گرم)
  • شیر                         سه چهارم پیمانه
  • شکر                        1 ق غ (13 گرم)
  • کره                         2 ق غ (32 گرم)
  • بیکینگ پودر               یک و یک دوم ق غ
  • نمک                        یک چهارم ق چ
  • روغن جهت سرخ کردن
 در یک ظرف بزرگ تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا پف کنه و روش حباب درست بشه سپس آرد، شیر، شکر، کره آبکرده، بیکینگ پودر و نمک را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود. اگه پن کیک نازکتر خواستید،یک الی دو قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید و هم بزنید.

تابه را روی حرارت گرم کنید. برای امتحان چند قطره آب روی تابه بچکونید اگه قل قل کرد، گرمای آن کافیست. بعد تابه را با کمی روغن چرب کنید. برای هر پن کیک، کمتر از یک چهارم پیمانه مواد را داخل تابه بریزید. اگه پیمانه قاشقی داشته باشید کارتون راحت تره. زمانیکه پن کیکها روش پف کرد و لبه ها یا دورتادور آن خشک شد میتونید برگردونید نیازی نیست وسط مواد پخته شه فقط لبه ها که خشک شد سریع برگردونید در کمتر از 2 دقیقه هر طرف پخته میشه و طرف دیگه را بپزید تا به رنگ قهوه ای روشن دربیاد.

۱ نظر:

  1. سلام... با آرد برنج هم خوشمزه می شه. ما توش به همراه شیر ماست و زرد چوبه هم می ریزیم. و شب موادش رو آماده می کنیم و صبح استفاده می کنیم خوشمزه س

    پاسخحذف

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...