۱۳۹۰ بهمن ۲۶, چهارشنبه

خمیر پیتزا شماره دو


این خمیر پیتزا کمی زودتر پف میکنه و خمیر مایه را داخل شیر ولرم بعمل میاریم.تنها تفاوتش با رسپیه قبلی همینه.
مواد لازم :
  • شیر                          یک پیمانه 
  • خمیر مایه فوری            یک ق غ
  • روغن زیتون               نصف پیمانه
  • آرد                          350 گرم ( 2/5 تا 3 پیمانه) در حدی که مایه بدست نچسبد
  • نمک                        یک ق چ

خمیر مایه و نمک را در شیر ولرم حل کرده. شیر باید ولرم باشه دمای 35-40 درجه نباید جوش باشه که خمیر مایه ها را بکشه. شیر را به مدت 50 ثانیه بگذارید تو ماکرو بعد با انگشتتون تست کنید.خمیر مایه ها سریع بهم میچسبند و گوله میشن یکم بهشون زمان بدید و بعد مخلوطشون کنید و روغن زیتون را اضافه کنید و بعد کم کم آرد را اضافه کنید تا جاییکه خمیر به دست نچسبه و خشک و سفت هم نباشه.
 حالا شروع میکنیم به ورز دادن که من همیشه یک ربع اینکارو میکنم. با یک دست خمیر را بگیرید و با کف دست دیگه خمیر را به جلو هل بدید و دوباره برگردونید سرجاش و بالعکس تا یه خمیر کاملا نرم و لاستیکی پیدا کنید.
خمیرش با آدم حرف میزنه.بعد داخل ظرف را چرب کنید خمیر را داخلش بگذارید و روی ظرف را سلفون بکشید و یه جای گرم بگذارید در عرض کمتر از 2 ساعت حجمش دو برابر میشه و حتی میخواد از ظرف بزنه بیرون.
با این مقدار مواد حدود نیم کیلو خمیر بدست میاد که برای 2 تا 3 تا پیتزا کافیه.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...