۱۳۹۰ اسفند ۶, شنبه

پاستا با سس اسفناج

بَه بَه یه پاستای خوشرنگو خوشمزه دیگه، خیلی هم سریع آماده میشه.
مواد لازم :
  • کره                       25 گرم
  • سیر                       یک حبه رنده شده
  • تره فرنگی                یک عدد حلقه حلقه شده
  • اسفناج                    500 گرم، ساطوری
  • پنیر خامه ای             250 گرم
  • پودر پنیر پارمزان       50 گرم
  • آب مرغ                   یک دوم پیمانه (125 میلی لیتر)
 برای درست کردن سس، کره را روی شعله ملایم آب کنید. سیر و تره فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.بعد اسفناج را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگه تفت بدید تا اسفناج نرم بشه. من اسفناج را کمتر از مقدار دستور ریختم.
اگه آب مرغ ندارید میتونید سریع درست کنید با یک بسته عصاره مرغ.
مایه ی اسفناج، پنیر خامه ای، 2 ق غ پنیر پارمزان و آب مرغ را داخل غذاساز یا بِلِندر بریزید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.
سس را مجددا به تابه برگردونید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب آن تبخیر بشه و غلیظ بشه ( حدود 5 دقیقه).
پاستا را (فتوچینی یا هر پاستای دیگه ای)حدود 15 دقیقه داخل آب جوش با کمی نمک بپزید تا مغز پخت و نرم بشه و آبکش کنید و سس را روی پاستا بریزید و باقیمانده پنیر را روی پاستا بپاشید.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...