۱۳۹۰ بهمن ۲۲, شنبه

پاستا با میگو

اینم یه مدل پاستای دیگه که با میگو درست میشه و در واقع اسم اون "Shrimp Scampi" شریمپ اسکمپی هست.
اسکمپی اغلب نام منوی غذاییه که برای میگو در آشپزخونه های ایتالیایی- آمریکایی بکار برده میشه و اصطلاح شریمپ اسکمپی به معنی ظرف میگوی هست که داخل کره و سیر و شراب سفید تفت داده شده که اغلب روی برنج،نان و اسپاگتی سرو میشه. 
و اینم دستور ایرانیش که اسمش دیگه نمیتونه شریمپ اسکمپی باشه.
مواد لازم :
  • میگو             یک بسته ( 18 عدد)
  • سیر              دو حبه
  • جعفری          یک ق غ
  • آبلیمو            یک ق غ
  • آرد سفید        یک ق غ
  • آبلیمو           یک ق غ
  • کره             یک ق غ
  • اسپاگتی        250 گرم ( نصف بسته)
  • نمک و فلفل

این غذا 15 دقیقه بیشتر وقت نمیگیره، شروع کنید به شمردن. اول میگوها را پاک کنید و بشورید بعد داخل یه ظرف نمک و فلفل و آرد را با هم مخلوط کنید و میگوها را داخلش بغلتانید همین مقدار آرد کافیه شک نکنید.

کره را با کمی روغن زیتون داخل تابه آب کنید، سیرها را خرد کنید و داخل تابه بریزید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شد (نباید سیرها خیلی سرخ بشه چون سفت میشه) میگوها را اضافه کنید و 2-3 دقیقه هر طرف میگو را سرخ کنید و جعفری خرد شده و آبلیمو را اضافه کنید.
اسپاگتیها را درسته ( خورد نکنید) داخل آب جوش و نمک بریزید و آبکش کنید. اگر دوست ندارید مدل ایتالیایی اسپاگتی به قول خودمون آبکی بخورید میتونید کف قابلمه کمی کره یا روغن زیتون بریزید به مدت یک دقیقه داخل قابلمه اسپاگتی را بچرخانید تا آب اضافی اون گرفته بشه و کمی پنیر گودا یا پارمسان و جعفری خرد شده اضافه کنید.
اسپاگتی را داخل ظرف سرو بکشید و میگوها را روی اون بریزید. واقعا خوشمزه هست مخصوصا میگوهاش.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...