۱۳۹۰ بهمن ۲۹, شنبه

سوپ تره فرنگی

مواد لازم :
  • تره فرنگی                    5 ساقه
  • سیب زمینی خرد شده       3 عدد
  • روغن زیتون                 1 ق غ
  • آب گوشت یا مرغ           1 لیتر
  • نمک و فلفل
  • خامه غلیظ                     یک چهارم پیمانه
  • شیر                            1 پیمانه
 
اول ریشه و برگهای سبز تره فرنگیها را جدا کنید، قسمت سفید تره ها را حلقه حلقه کرده و از هم جدا کنید و داخل آب بریزید و بشورید. حواستون باشه تره فرنگی لابلای حلقه هاش ممکنه پر گل باشه و دیده نشه برا همین میگم حلقه ها را از هم جدا کنید.
  تره فرنگیها را با روغن زیتون تفت داده نباید برشته و سرخ بشه و سایز و اندازه تره ها مهم نیست چون بعدا تمام مواد را بلند میکنیم. سیب زمینی های خورد شده را به همراه آب مرغ و نمک و فلفل به تره ها اضافه کرده 20 دقیقه میگذاریم تا بپزد. بعد از اینکه سیب زمینی ها کاملا پخته و نرم شد، سوپ را از روی گاز برمیداریم تا کمی سرد بشه و سپس مواد را بلند میکنیم.
خامه و شیر را به مواد اضافه کرده و میگذاریم تا بجوشد. میتونید با کمی جعفری و خامه تزئینش کنید.
و اما رسپیه دوم برای سوپ تره فرنگی 
مواد لازم :
  • تره فرنگی         5 ساقه
  • آرد سفید            1 ق غ
  • آب گوشت          1 لیتر          
  • کره                 20 گرم
  • شیر                1 لیوان
  • خامه               1 ق غ
 یک و نیم لیوان آب را بگذارید به جوش بیاد، نمک را اضافه کنید و سپس تره فرنگیها را میریزیم تا بپزد. بعد از پخته شدن تره فرنگی ها رو داخل بلندر بریزید و پوره کنید.
کره را آب کرده و آرد را با کره سرخ کنید و حرارت را ملایم کنید و آب گوشت را بتدریج به آرد سرخ شده اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا آرد در آب گوشت حل شود، سپس تره فرنگی پوره شده را به سوپ اضافه کنید.
من تو این مرحله کمی قارچ هم اضافه کردم که این قسمت دلبخواهیه، میگذاریم چند جوش بزنه و سوپ کمی غلیظ بشه.نمک و فلفل اضافه کرده و در مرحله آخر شیر را اضافه کنید تا زمانی که به جوش بیاد. پس از اینکه از روی شعله برداشتید کمی جعفری خرد شده و خامه اضافه کنید.


0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...