۱۳۹۰ بهمن ۲۲, شنبه

قزل آلا سرخ کرده

همه ماهیها خوشمزه هستند البته به شرطی که بدونی چطوری بپزیشون. پیشنهاد میکنم کساییکه زیاد با ماهی میونه ای ندارند با خوردن این قزل آلا شروع کنند ( بماند که ماهیخورا اصلا قزل آلا را جزو ماهی حساب نمیکنند.) این ماهی به هیچ وجه بو نداره.
مواد لازم :
  • ماهی قزل الا                           یک عدد
  • زرده تخم مرغ                         دو عدد
  • زردچوبه                               یک سوم ق چ
  • پودر سیر                              یک سوم ق چ
  • فلفل سیاه                               یک چهارم ق چ
  • زعفران آبکرده                       یک ق غ
  • آبلیمو                                   یک ق غ
  • نمک                                   به میزان لازم
  • آرد سفید                              به میزان لازم
  • روغن                                 جهت سرخ کردن
ماهی قزل را پاک کنید سر و دم آن را بزنید و خارهاش (تیغ) را در بیارید.در آوردن تیغه وسط قزل خیلی راحته البته اگر خود ماهی فروش درنیاورده باشه و مجبور شید خودتون اینکارو کنید. حالا که دیگه همه جا ماهی را پاک کرده میفروشند.ولی اصولا پوست ماهی را نمیگیرند که خودتون باید زحمتشو بکشید. خیلی راحته با دست کنده میشه نیازی به چاقو نیست، البته ماهی باید تازه باشه نه یخ زده بر خلاف ماهی شیر که وقتی یخ زده باشه راحت تر پوستش کنده میشه.
میتونید ماهی را درسته بپزید یا دو نصفش کنید اینها دیگه سلیقه ای هستش.
ادویه ها را که شامل پودرسیر، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک هست با آبلیمو مخلوط کنید و ماهی را در این سس قرار دهید بگذارید چند ساعت بمونه میتونید تو یه ظرف در بسته داخل یخچال بگذارید رسپی اصلی که نوشته بود 15 ساعت . چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کوتاه بیا بابا؛ من 2 ساعت گذاشتم به نظرم کافی بود یعنی میتونید صبح ماهی را بگذارید تو سس برید سراغ کار و زندگیتون بعد شب سرخش کنید. شما امتحان کنید شاید ماهی شما خوشمزه تر بشه.
زرده های تخم مرغ را بزنید همین جا بگم اگه عذاب وجدان دارید که سفیده ها رو دارید میریزید دور، خوب دست نگهدارید هر کدوم را داخل کیسه زیپ کیپ بریزد و فریز کنید البته اگه اهل پختن بیسکویت هستید برای درست کردن رویال آیسینگ که برا تزئین روی بیسکویتها ست نیاز به سفیده تخم مرغ داریم.
زعفران آبکرده که کمی سرد شده را با تخم مرغها مخلوط کنید. ابتدا ماهی را داخل مخلوط تخم مرغ و زعفران بزنید سپس داخل آرد و آن را سرخ کنید. ماهی زمان زیادی برای سرخ کردن نمیخواد هر طرف 4-5 دقیقه کافیست، چون گوشتش باید نرمی خودش را حفظ کنه.

0 نظرات:

ارسال یک نظر

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...