۱۳۹۰ اسفند ۶, شنبه

سس استیک

مواد لازم سس :
  • گوجه فرنگی                       4 عدد
  • قارچ                                200 گرم
  • سس خردل                         1 ق غ
  • آبِ لیموترش تازه                  یک دوم آب یک لیمو
  • میخک                              یک هشتم ق چ
  • نمک                                یک دوم ق چ
  • فلفل قرمز                          یک ق چ
  • جوز هندی                         یک دوم ق چ رنده شده
  • سیر درشت                        یک حبه له شده
  • دلستر یا ماءالشعیر                2 ق غ
  • روغن زیتون                      6 ق غ
مواد لازم استیک :
  •  فیله گوساله                      3 قطعه ( 75 گرم برای هر نفر)
  • سیب زمینی                       به مقدار لازم
 
فیله ها را با سس سویا،روغن زیتون،جوزهندی، زنجبیل و فلفل سیاه مخلوط کنید و بگذارید تا مزه دار بشند. و پس از مزه دار شدن گریل کنید. البته این پست را بیشتر به خاطره سس استیک گذاشتم و خود استیک را بنا به سلیقه یا داخل تابه مخصوص گریل که دارای شیارهایی هست که بعد از پخت استیک علامت سرخ شدن به صورت راه راه روی گوشت دیده میشه، درست کنید یا اینکه میتونید داخل فر به مدت 20 دقیقه روی 180 درجه سانتیگراد بپزید. 
. اما سس استیک :
 برای تهیه سس ابتدا گوجه فرنگیها را پوست بگیرید و داخل مخلوط کن پوره کنید . داخل تابه بریزید، قارچ را با دو قاشق روغن زیتون تفت بدید و به مواد اضافه کنید و بتدریج مواد دیگر را اضافه کنید و اجازه بدید تا سس غلیظ بشه و جا بیفته. این سس را درکنار استیک سرو کنید.

۲ نظر:

  1. merci khanom, , kheyli lezat bordam, ba in hameh tozih va aks, hatta kasi ke aslan ashpazi balad nist va ya doust nadareh ham mitouneh khoub dorost koneh.... man hamisheh ba eshgh ashpazi mikonam......

    پاسخحذف

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...